Facebook Pixel Συναγερμός στον ΠΑΟ - "Aποτελείωσαν" τον Μπεργκ - "Τρελαμένοι" Λύμπε και Ουζουνίδης - Δείτε τι έκαναν!
| 2017-05-19 13:00:00

Συναγερμός στον ΠΑΟ - "Aποτελείωσαν" τον Μπεργκ - "Τρελαμένοι" Λύμπε και Ουζουνίδης - Δείτε τι έκαναν!

Συναγερμός στον ΠΑΟ - "Aποτελείωσαν" τον Μπεργκ - "Τρελαμένοι" Λύμπε και Ουζουνίδης - Δείτε τι έκαναν!

Άνω-κάτω στο τριφύλλι για τον Σουηδό αστέρα! Τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες και πώς οι Πράσινοι προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση; Ο Sportdog έχει το «καυτό» παρασκήνιο!

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό, καθώς η χθεσινή βαριά τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών, για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ήρθε για να "αποτελειώσει" ψυχολογικά τον Σουηδό άσο.

Ο SportDog έχει αποκαλύψει από χθες ότι ο άσος του Τριφυλλιού ήταν απηυδισμένος μ’ αυτά που συνέβησαν στη Λεωφόρο και η ποινή έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα, μιας και πλέον η σεζόν τελειώνει πρόωρα και άδοξα για τον παίκτη.

Πολλοί δε, εκτιμούν ότι αυτό το παιχνίδι με τον Δικέφαλο ίσως ήταν το τελευταίο για τον Μπεργκ με την πράσινη φανέλα, καθώς ο διεθνής Σουηδός φέρεται να σκέφτεται τη μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού πιο ζεστά από ποτέ.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό έχει σημάνει ήδη συναγερμός για τον μεγάλο άσο της ομάδας, καθώς έχουν αντιληφθεί άπαντες ότι ο παίκτης είναι στα όριά του. Αυτοί που έχουν πέσει κυριολεκτικά πάνω στον παίκτη είναι οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς διοικητικά αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι ρευστή.

Τόσο ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού όσο και ο προπονητής προσπαθούν με κάθε τρόπο να "ηρεμήσουν" τον Μάρκους Μπεργκ και να τον "ζεστάνουν", μιας και ο Σουηδός είναι απίστευτα ξενερωμένος με όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πάντως, παρά τη μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων του Τριφυλλιού λέγεται ότι είναι πολύ δύσκολο ο παίκτης να "ψηθεί" ξανά και υπάρχει η εκτίμηση ότι η απόφασή του για το μέλλον του δεν μπορεί να αλλάξει, εκτός αν σημειωθεί κάποια σημαντική ανατροπή στο σύλλογο και αλλάξουν άρδην τα δεδομένα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags