Facebook Pixel Όλα στον αέρα; – Ενισχύεται το σενάριο-βόμβα – "Τρελαμένος" ο Τίγρης σκέφτεται ακόμα και να…
| 2017-05-22 10:45:00

Όλα στον αέρα; – Ενισχύεται το σενάριο-βόμβα – "Τρελαμένος" ο Τίγρης σκέφτεται ακόμα και να…

Όλα στον αέρα; –  Ενισχύεται το σενάριο-βόμβα – "Τρελαμένος" ο Τίγρης σκέφτεται ακόμα και να…

Μπορεί η AEK να βρίσκεται στην πρώτη θέση των play offs, αλλά το αφεντικό είναι προβληματισμένο και μπορεί να πάρει μεγάλη απόφαση που θα τα ανατρέψει όλα!

Από χθες ο SportDog σάς έχει ενημερώσει για τα όσα κυκλοφορούν στη πιάτσα σχετικά με το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, από τη στιγμή που η ομάδα παρουσιάζεται αγνώριστη στα πλέι οφ, αν και βρίσκεται προς το παρόν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται να χάνει παιχνίδι με παιχνίδι "πόντους", καθώς και χθες απέναντι στον αποδεκατισμένο Παναθηναϊκό, η Ένωση είχε λάθος τακτική προσέγγιση του αγώνα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί μία έμπνευση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και ένα μακρινό σουτ για να έρθει η νίκη.

Είναι δεδομένο ότι υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία δύο παιχνίδια, με φωτεινή εξαίρεση τη μεγαλειώδη κυριολεκτικά εμφάνιση μέσα στην Τούμπα, κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως.

Φυσικά δεν υπάρχει κάτι πιο ...χειροπιαστό για να αμφισβητήσουμε την πρόθεση της διοίκησης να συνεχίσει με τον Ισπανό στο τιμόνι, από την άλλη όμως η συνεργασία δεν έχει επεκταθεί και στο τυπικό της μέρος, οπότε δεν θα ήταν πολύ μακριά από την πραγματικότητα να λέγαμε πως ...μέχρι τις υπογραφές τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Κάτι που σημαίνει πως αν η ομάδα δεν αλλάξει αγωνιστική εικόνα στα επόμενα ματς και πολύ περισσότερο αν δεν καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση, τότε κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στην Ένωση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η παρουσία της ΑΕΚ στα επόμενα τρία παιχνίδια (Παναθηναϊκό έξω, ΠΑΟΚ μέσα, Πανιώνιο έξω) θα παίξει το ρόλο της σε πολλά σημεία όσον αφορά την κοινή πορεία Μελισσανίδη-Χιμένεθ και ίσως αυτός είναι ένας λόγος που ακόμα δεν έχει γίνει κουβέντα για μπάτζετ της επόμενης σεζόν, δηλαδή για συγκεκριμένο πλάνο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags