Facebook Pixel Σενάρια για «βόμβες» από Γιαννακόπουλο - Φέρνει Έλληνες παικταράδες - Τα πρώτα «τρελά» ονόματα!
| 2017-05-23 11:15:00

Σενάρια για «βόμβες» από Γιαννακόπουλο - Φέρνει Έλληνες παικταράδες - Τα πρώτα «τρελά» ονόματα!

Σενάρια για «βόμβες» από Γιαννακόπουλο - Φέρνει Έλληνες παικταράδες - Τα πρώτα «τρελά» ονόματα!

Ποιο είναι το «πράσινο» πλάνο ενόψει καλοκαιριού και τι αναμένεται να αλλάξει στους Πράσινους; Κυκλοφορούν ήδη στην πιάτσα απίθανες φήμες για απλησίαστους παίκτες!
 

Μπορεί ακόμα η σεζόν να μην έχει τελειώσει και να απομένουν οι τελικοί της Α1 απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει ήδη ότι το καλοκαίρι θα κάνουν κινήσεις για να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.

Η πρόθεση της διοίκησης είναι να "χτυπήσε" ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί από Έλληνες παίκτες, προκειμένου οι Πράσινοι να φτιάξουν ένα ισχυρό κορμό που θα στηρίζεται σε γηγενείς παίκτες.

Ο στόχος είναι να αλλάξει το φετινό μοντέλο που προέβλεπε πολλούς Αμερικανούς και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ειδικά στην Ευρωλίγκα, όπου ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε στα πλέι οφ με κάτω τα χέρια από τη Φενέρ.

Ένας αποκλεισμός που έφερε κρίση στην ομάδα με τα όσα ακολούθησαν με το περιβόητο πούλμαν, ενώ έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Το αφεντικό του Εξάστερου, άλλωστε, είναι αποφασισμένο να κάνει τα πάντα για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας και να μπορεί του χρόνου να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ειπωθούν συγκεκριμένοι στόχοι και ονόματα, ωστόσο δεδομένου ότι οι καλοί Έλληνες παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι το καλοκαίρι δεν είναι και πολλοί, ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα σενάρια.

Ένα απ’ αυτά φέρνει τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωση του Κώστα Σλούκα, ο οποίος δήλωσε μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τη Φενέρ ότι θα ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα. Ο παίκτης έχει ειδικό όρο στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να κερδίσει την ελευθερία του και σε αυτό το ενδεχόμενο, βεβαίως, οι Πράσινοι θα μπορούσαν να κάνουν την κίνησή τους, κάτι που γράφεται και σήμερα πρωτοσέλιδα από την εφημερίδα "Γάτα".

Δεν θα πρέπει, βέβαια, να ξεχνάμε την ...ιδιαιτερότητα αυτής της περίπτωσης, μιας και μιλάμε για έναν παίκτη που αγωνίστηκε στον αιώνιο εχθρό, τον Ολυμπιακό, αλλά και το γεγονός ότι μόλις χθες ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο πως θέλει μαζί του τον "Σλούκι Λουκ". Αυτόματα, λοιπόν, γίνεται αντιληπτός ο βαθμός δυσκολίας της συγκεκριμένης υπόθεσης και καλό θα είναι να κρατάμε ...μικρό καλάθι.

Μία άλλη περίπτωση που θα μπορούσε να απασχολήσει τον Εξάστερο, αλλά είναι σαφώς πιο δύσκολη, είναι κι αυτή του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και ακόμα δεν έχουν γίνει οι συζητήσεις για την παραμονή του στην ομάδα.

Οι πιθανότητες, βεβαίως, να μην τα βρει ο Έλληνας άσος με τους Ερυθρόλευκους δεν είναι πολλές, ωστόσο σε αυτό το ενδεχόμενο οι Πράσινοι δεν αποκλείεται να ψαχτούν, όπως ακούγεται, για τον έμπειρο γκαρντ, κάτι που είχαν κάνει και κατά το παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αποκάλυψη-βόμβα για Ομπράντοβιτς – "Έφυγε από ΠΑΟ γιατί ο Γιαννακόπουλος..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags