Facebook Pixel Μεγάλη απόφαση στον Ολυμπιακό – «Όχι» σε σούπερ πρόταση 14 εκατομμυρίων – Διαβάστε για ποιον!
| 2017-05-30 23:00:00

Μεγάλη απόφαση στον Ολυμπιακό – «Όχι» σε σούπερ πρόταση 14 εκατομμυρίων – Διαβάστε για ποιον!

Μεγάλη απόφαση στον Ολυμπιακό – «Όχι» σε σούπερ πρόταση 14 εκατομμυρίων – Διαβάστε για ποιον!

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έφερε την… τρελή πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ, ωστόσο οι Πειραιώτες ούτε που το συζήτησαν. Ποια ομάδα ήταν και γιατί την απέρριψαν!

Αν και μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει ελάχιστα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό, καθώς ακόμα δεν έχει κλείσει ο προπονητής, είναι δεδομένο ότι στο Λιμάνι το φετινό καλοκαίρι θα γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Οι Πειραιώτες θα ήθελαν να… αδειάσουν από παίκτες με βαριά συμβόλαια, που δεν υπολογίζονται, αλλά και να φέρουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές αξίας, που θα τους βοηθήσουν να ανέβουν επίπεδο.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι παρότι υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν, μπορεί να φέρουν προτάσεις από το εξωτερικό, λόγω του καλού βιογραφικού τους ή της καλής σεζόν που έκαναν. Ανάμεσα σε αυτούς, βρίσκεται και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος αποτελεί μάλλον και το πιο… hot όνομα αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό.

Για τον νεαρό στόπερ μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, ήδη έχουν γίνει κάποιες κρούσεις, ενώ πρόσφατα μάθαμε πως «έσκασε» μία τρελή πρόταση, με πάρα πολλά χρήματα.

Συγκεκριμένα, μέσω του ατζέντη του Ρέτσου, ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε πως υπάρχει πρόταση για τον μικρό που φτάνει τα 14 εκατομμύρια ευρώ και σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και ποσοστό μεταπώλησης 20%! Πρόκειται για μία σούπερ πρόταση, που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα, ωστόσο στο Λιμάνι την απέρριψαν χωρίς δεύτερη συζήτηση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η ομάδα που έκανε την πρόταση είναι γερμανική και πιθανότατα πρόκειται για την Γκλάντμπαχ, αν και η Ντόρτμουντ το τελευταίο διάστημα έχει ψάξει πολύ ζεστά το θέμα του Ρέτσου, αφού πρόσφατα έκλεισε και τον Καμπετσή από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες πάντως, αν και τα χρήματα… ζαλίζουν, δεν θέλησαν να μπουν σε συζητήσεις, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα και τις προθέσεις τους στην συγκεκριμένη περίπτωση. Στο Λιμάνι πιστεύουν πάρα πολύ στον Ρέτσο, θεωρούν ότι μπορεί να πάρει φανέλα βασικού την επόμενη σεζόν, ενώ είναι σίγουροι ότι ακόμα δεν έχει φτάσει στo… πικ της χρηματιστηριακής του αξίας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags