Facebook Pixel Ζόρια Παναθηναϊκού με Μπεργκ – Το deal που θα του φέρει χασούρα - Ανατροπή με "σίγουρο" Έλληνα άσο!
| 2017-06-07 13:15:00

Ζόρια Παναθηναϊκού με Μπεργκ – Το deal που θα του φέρει χασούρα - Ανατροπή με "σίγουρο" Έλληνα άσο!

Ζόρια Παναθηναϊκού με Μπεργκ – Το deal που θα του φέρει χασούρα - Ανατροπή με "σίγουρο" Έλληνα άσο!

Γιατί οι "πράσινοι" είναι σε "αναμμένα κάρβουνα" για τον Σουηδό - Ποιος είναι ο μεγάλος τους φόβος - Τι άλλαξε με άλλον παίκτη που ο Ουζουνίδης επιθυμεί διακαώς να μη φύγει.

Το πιο «καυτό» θέμα στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού είναι αυτή τη στιγμή η παραμονή του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός μιλάει, πλέον, ανοιχτά για την πιθανότητα αποχώρησής του από το Τριφύλλι και οι «πράσινοι» είναι σε «αναμμένα κάρβουνα», καθώς γνωρίζουν ότι αν φτάσει στα γραφεία μια καλή πρόταση για τον παίκτη πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να την αρνηθούν.

Πάντως, σύμφωνα με όσα ακούγονται στην πιάτσα, δεν είναι εύκολο να βρεθεί ομάδα που θα προσφέρει για τον διεθνή φορ το ποσό της ρήτρας, το οποίο ανέρχεται στα 10 εκ. ευρώ. Αυτό το νούμερο εκτιμάται ότι είναι …απλησίαστο, παρόλο που ο Μάρκους Μπεργκ έκανε μία σούπερ σεζόν.

Ο Σουηδός είναι στα 31 και όσο καλός παίκτης να θεωρείται δεν μπορεί να «πιάσει» τόσα χρήματα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, τουλάχιστον από ευρωπαϊκή ομάδα, καθώς είναι δεδομένο πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα σύλλογο από κορυφαίο πρωτάθλημα και όχι, για παράδειγμα, στην ...Κίνα.

Πάντως, είναι πολύ πιθανό με τα παραπάνω δεδομένα ο Παναθηναϊκός να βγει «χαμένος» από ένα deαl πώλησης του Σουηδού άσου, καθώς υπενθυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» θα λάβουν μόλις το 55% από το συνολικό ποσό της όποιας πιθανής προσφοράς. Κάτι που σημαίνει ότι από τη μία ο Παναθηναϊκός θα χάσει τον κορυφαίο του παίκτη και από την άλλη πως δε θα πάρει τα χρήματα που πραγματικά αξίζει.

Όσον αφορά την περίπτωση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ενός παίκτη που ο Μαρίνος Ουζουνίδης έθεσε και δημόσια την παραμονή του ως προτεραιότητα, μόνο σίγουρο δε θεωρείται στο Τριφύλλι να καταφέρουν να κρατήσουν τον παίκτη.

Δεν είναι μόνο οι υπερβολικές αξιώσεις της Λανς, αλλά και το γεγονός ότι ο παίκτης δεν «τρελαίνεται» κιόλας να μείνει στον Παναθηναϊκό. Προφανώς, ο Έλληνας άσος θα ήθελε να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει ομάδα στο εξωτερικό και μετά να εξετάσει την προοπτική του Τριφυλλιού.

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο παίκτης δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο «σίγουρος» όσο παρουσιάζεται και πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για πετύχουν την παραμονή του.

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags