Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες για super deal – «Καραμπόλα» 60 εκατ. ευρώ διώχνει τον παικταρά από τον Ολυμπιακό;
| 2017-06-08 16:30:00

Φούντωσαν οι φήμες για super deal – «Καραμπόλα» 60 εκατ. ευρώ διώχνει τον παικταρά από τον Ολυμπιακό;

Φούντωσαν οι φήμες για super deal – «Καραμπόλα» 60 εκατ. ευρώ διώχνει τον παικταρά από τον Ολυμπιακό;

Πώς μία εξωπραγματική συμφωνία είναι πιθανό να επηρεάσει τους "ερυθρόλευκους"; Ποιοι ποδοσφαιριστές εμπλέκονται και ποια είναι η θέση των πρωταθλητών; Δείτε στο Sportdog...

Ο Ολυμπιακός συνηθίζει να προβαίνει σε επικερδείς πωλήσεις σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο και όσο μπαίνουμε στο καλοκαίρι αναμένεται ορισμένα ονόματα από το ρόστερ των Πειραιωτών να "παίξουν" και φέτος για συλλόγους του εξωτερικού.

Άλλωστε, οι "ερυθρόλευκοι" διαθέτουν μια γενιά ιδιαιτέρως ταλαντούχων νέων παικτών που ήδη έχουν γίνει αντικείμενο παρακολούθησης από ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων.

Ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα σε αυτή την κατηγορία είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος θεωρείται ένας εκ των πιο υποσχόμενων αμυντικών στην Ευρώπη στην ηλικία του και οι φετινές του εμφανίσεις δεν πέρασαν όπως φαίνεται απαρατήρητες. 

Τον μικρό "τσεκάρουν" αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η αγγλική Σαουθάμπτον, η οποία μάλιστα δεν αποκλείεται να κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του αυτό το καλοκαίρι.

Οι "άγιοι" βρίσκονται πολύ κοντά στο να παραχωρήσουν στη Λίβερπουλ τον βασικό τους στόπερ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, με το εξωφρενικό ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ και εφόσον το deal ολοκληρωθεί, θα πρέπει να φροντίσουν για τη διάδοχη κατάσταση.

Συνεπώς, δεν αποκλείεται μια κίνηση για τον Παναγιώτη Ρέτσο, με δεδομένο ότι ήδη τον παρακολουθούν, το timing είναι κατάλληλο και ο νεαρός στόπερ αποτελεί αναμφίβολα μια περίπτωση παίκτη που θυμίζει αρκετά αυτή του Φαν Ντάικ. με μεγάλες προοπτικές και ενδεχόμενη σημαντική μεταπωλητική αξία.

Παρ' όλα αυτά, ακόμα κι αν έρθει πρόταση, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα καλύπτει τις δεδομένα πολύ υψηλές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, οι οποίες ξεπερνούν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νεαρός αμυντικός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι δε δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν αν δεν ικανοποιηθούν. Και μάλλον η αγγλική ομάδα δεν είναι σε θέση να το κάνει, εκτός αν αποφασίσει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για χάρη του Έλληνα αμυντικού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags