Facebook Pixel Αυτόν "φέρνουν" στον Ολυμπιακό οι οργανωμένοι – "Καίγεται" ο Χάσι - Τρέχει και δεν φτάνει ο Ουσίγιος
| 2017-06-10 13:15:00

Αυτόν "φέρνουν" στον Ολυμπιακό οι οργανωμένοι – "Καίγεται" ο Χάσι - Τρέχει και δεν φτάνει ο Ουσίγιος

Αυτόν "φέρνουν" στον Ολυμπιακό οι οργανωμένοι – "Καίγεται" ο Χάσι - Τρέχει και δεν φτάνει ο Ουσίγιος

Άμεσες οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό το επόμενο διάστημα – Γιατί ο Αλβανός προπονητής «αγχώνεται»; Ποιες θα είναι επόμενες κινήσεις του αθλητικού διευθυντή; Διαβάστε εδώ...

Πλάνο για δύο μεταγραφές εδώ και τώρα έχουν χαράξει στον Ολυμπιακό, όπως προκύπτει τα τελευταία 24ωρα.

Οι Ερυθρόλευκοι έστειλαν το μήνυμα ότι για νέους στόπερ και εξτρέμ ο κόσμος της ομάδας, αλλά και ο ίδιος ο Μπεσνίκ Χασι, θα πρέπει να κάνουν υπομονή, μια και υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών λύσεων αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, όμως υπάρχουν επίσης δύο θέσεις που μοιάζουν γυμνές και εκεί εστιάζουν από τον Ολυμπιακό, ώστε να βρεθούν λύσεις για να γίνει πιο εύκολο το έργο του νέου προπονητή στην προετοιμασία.

Πού πονάει η ομάδα, οι μεγάλοι στόχοι

Σε πρώτο επίπεδο, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι οι Ερυθρόλευκοι πονάνε στη θέση του 8ριού (box-to-box χαφ). Είναι χαρακτηριστικό ότι ξεκινώντας σε λίγες μέρες η προετοιμασία, ο Χάσι θα μπορεί να δουλεύει στο συγκεκριμένο ρόλο μόνο με τον Αντρέ Μάρτινς, αλλά και τον φευγάτο Κασάμι. Ο Ανδρούτσος θα αργήσει να ενσωματωθεί λόγω διεθνών υποχρεώσεων και κάπου εδώ σταματάνε οι λύσεις για τον Χάσι, που είναι λογικό να ψάχνει για να βρει ενισχύσεις.

Στο πλαίσιο αυτό φέρεται να έχει προτείνει ο ίδιος τουλάχιστον δύο πολύ καλούς παίκτες για τη συγκεκριμένη θέση, τον Στίβεν Ντεφούρ της Μπέρνλι και τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε της Λέγκια. Πρόκειται για δύο περιπτώσεις, που τις γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο νέος προπονητής, αλλά και που όπως όλα δείχνουν ενδιαφέρονται και οι ίδιοι σοβαρά να πιάσουν Λιμάνι.

Μάλιστα, πολλά είναι τα πολωνικά αλλά και τα βελγικά Μέσα, που υποστηρίζουν με σαφήνεια τις τελευταίες ώρες πως "είναι δεδομένο ότι ο 28χρονος διεθνής μέσος της Λέγκια έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις, αλλά ο πιο πιθανός προορισμός του δείχνει να είναι ο Πειραιάς, ακολουθώντας τα ...χνάρια του πρώην προπονητή του".

Ξέρει τον Ολυμπιακό, του αρέσει ο κόσμος

Καλή γνώμη για τον Ολυμπιακό φαίνεται να έχει σχηματίσει από τη μεριά του και ο Στίβεν Ντεφούρ, καθώς μάλιστα έχει παίξει ως αντίπαλος των πρωταθλητών και γνωρίζει το μέγεθος της ομάδας, όπως και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στα εντός έδρας παιχνίδια της από τους οργανωμένους φίλους της ομάδας.

Ο Βέλγος αποτελεί ξένο σώμα για την Μπέρνλι και μένει να αποσαφηνίσει ο αγγλικός σύλλογος τον τρόπο με τον οποίο θα επιδιώξει να κάνει μερική απόσβεση των 8 εκατ. ευρώ που ξόδεψε πέρυσι το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει, ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. 

Καίγεται ο Χάσι, τρέχει ο Ουσίγιος

Από εκεί και πέρα, ακόμα πιο ...δραματικά μοιάζουν τα πράγματα τη δεδομένη χρονική στιγμή για την κορυφή της ερυθρόλευκης επίθεσης. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν θα πάει καν στην Αυστρία (λόγω διεθνών υποχρεώσεων) και εκεί ο Χάσι θα ψάχνει να βρει σέντερ φορ με το ...κυάλι, μια και δεν υπάρχει πια ούτε ο Καρντόσο.

Ο προερχόμενος από τη Ρεάλ Β’, Νίκος Βέργος, αναμένεται να δώσει μια λύση στο πρόβλημα, αλλά και πάλι, θα μοιάζει τελείως μόνος. Γι' αυτό ο Χάσι "καίγεται" και ο Ουσίγιος τρέχει για την απόκτηση επιθετικού, ώστε να προκύψουν θετικές ειδήσεις για το συγκεκριμένο θέμα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags