Facebook Pixel Κίνηση-ματ από Μπεργκ, έτσι "τελείωσε" τον ΠΑΟ - "Σύμμαχος" κι ο Ρονάλντο - Έρχονται νέα διαζύγια...
| 2017-06-22 11:15:00

Κίνηση-ματ από Μπεργκ, έτσι "τελείωσε" τον ΠΑΟ - "Σύμμαχος" κι ο Ρονάλντο - Έρχονται νέα διαζύγια...

Κίνηση-ματ από Μπεργκ, έτσι "τελείωσε" τον ΠΑΟ - "Σύμμαχος" κι ο Ρονάλντο - Έρχονται νέα διαζύγια...

Ραγδαίες οι προσεχείς εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, μετά τη δεδομένη παραχώρηση του Σουηδού! Πώς ο παίκτης "έδεσε κόμπο" το Τριφύλλι; Τι θα κάνουν "Λύμπε"-Ουζουνίδης;

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στον Παναθηναϊκό από τις τελευταίες εξελίξεις με τον Μάρκους Μπεργκ κι αυτό φαίνεται από όλες τις διαρροές που έχουν βγει από την ΠΑΕ, από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα της μεταγραφής του Σουηδού άσου στην Αλ Αϊν.

Αρχικά, θυμίζουμε ότι η "πράσινη" ΠΑΕ έκανε λόγο για ρήτρα ύψους 10 εκ. ευρώ, αλλά στη συνέχεια το ποσό αυτό "έπεσε" στα 5,5 εκ. ευρώ και τελικά οι αξιώσεις της ελληνικής ομάδας έφτασαν στα 5,1 εκ. ευρώ, κάτι που αποδεικνύει τον "πανικό" που προκάλεσε στους ανθρώπους του Τριφυλλιού η κίνηση του παίκτη να ταξιδέψει στην Αραβία για να διαπραγματευτεί μόνος του τη μεταγραφή του.

Παρόμοια ήταν η αντίδραση και μετά την προσφυγή που κατέθεσε ο διεθνής άσος, καθώς πρώτα η ΠΑΕ διεμήνυσε ότι ο παίκτης έχει πληρωθεί, εν συνέχεια ότι έχουν καταβληθεί τα οφειλόμενα μέχρι και τον Φεβρουάριο, ενώ στο τέλος η θέση της διοίκησης ήταν πως ο Σουηδός "δεν έχει δικαίωμα προσφυγής".

Μάλιστα, οι Πράσινοι πρώτα διέρρευσαν ότι θα απαντήσουν με καταγγελία στην προσφυγή του Μάρκους Μπεργκ, αλλά έπειτα έκαναν λόγο για "διαπραγματεύσεις που γίνονται για να υπάρξει συμβιβασμός". Εξάλλου, καταγγελία δεν κατατέθηκε ποτέ, παρά μόνο μία ...έγγραφη ενημέρωση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή και την Αλ Αϊν.

Την ίδια στιγμή, άλλωστε, θεωρείται απίθανο ο παίκτης να μπήκε στη διαδικασία να καταθέσει προσφυγή, χωρίς να είναι βέβαιος ότι θα την κερδίσει. Ο Σουηδός εκπροσωπείται από κορυφαίο γραφείο μάνατζερ (το ίδιο που εκπροσωπεί και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη διαμάχη με το ισπανικό κράτος για οφειλές του στην εφορία) και δε θα έκανε μια τέτοια κίνηση αν δεν ήξερε πως μπορεί να δικαιωθεί.

Όπως γίνεται, πλέον, αντιληπτό, δεν υπάρχουν πιθανότητες ανατροπής στην υπόθεση, καθώς ο παίκτης είναι αποφασισμένος, όπως σας γράφαμε από χθες, να πάρει με κάθε τρόπο μεταγραφή στην Αλ Αϊν. Ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του έχει αντιληφθεί την κατάσταση και θέλει να βάλει άμεσα τέλος στο σήριαλ, βάζοντας ταυτόχρονα στα ταμεία του όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Το μεγάλο θέμα, βεβαίως, είναι η επόμενη μέρα στο Τριφύλλι μετά τη διαφαινόμενη πώληση του μεγάλου άσου της ομάδας, καθώς αναμένονται αντιδράσεις τόσο από παίκτες όσο και από στελέχη της ομάδας.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν πολύ προβληματισμένος από την όλη ιστορία με τον Σουηδό και από το πιθανό ποσό πώλησης του παίκτη, πριν προκύψει το θέμα της προσφυγής (που μπορεί να ρίξει κι άλλο την τιμή του διεθνούς φορ), ενώ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρουσιάζεται "σκασμένος" από την κατάσταση και φέρεται διατεθειμένος να ζητήσει συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Παράλληλα, όπως σας γράφαμε και χθες, "στον αέρα" βρίσκονται κι άλλοι παίκτες ενδεκάδας, όπως οι Μολέντο, Χουλτ, Κλωναρίδης και Εμποκού, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει τον βασικό του κορμό, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ...φως στο τούνελ, όπως φαίνεται κι από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κινητικότητα στις μεταγραφές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags