Facebook Pixel "Τρελή" πρόταση για πιτσιρικά του Ολυμπιακού από το καλύτερο πρωτάθλημα - Όλες οι λεπτομέρειες
| 2017-07-23 15:15:00

"Τρελή" πρόταση για πιτσιρικά του Ολυμπιακού από το καλύτερο πρωτάθλημα - Όλες οι λεπτομέρειες

"Τρελή" πρόταση για πιτσιρικά του Ολυμπιακού από το καλύτερο πρωτάθλημα - Όλες οι λεπτομέρειες

Οι ποδοσφαιρστές του Ολυμπιακού και ειδικά οι πιτσιρικάδες είναι πλέον περιζήτητοι σε όλη την Ευρώπη. Για ποιον έσκασε τρελή πρόταση; Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός; Ολο το ρεπορτάζ εδώ!

To όνομα του Παναγιώτη Ρέτσου υπάρχει, ξανά, σήμερα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ως ένας από τους ποδοσφαιριστές των "ερυθρόλευκων" για τους οποίους μπορεί να προκύψει κάποια καλή πρόταση!

Με τη Σαουθάμπντον να είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, το sportdog.gr έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Γιατί ναι μεν η αγγλική ομάδα ήθελε να αποκτήσει τον νεαρό άσο, αλλά το ταβάνι της δεν ξεπέρασε ποτέ είναι στα 11 εκ. ευρώ

Την ίδια ώρα που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ξεκαθαρίσει ότι κάτω από 15 εκ. ευρώ δεν συζητούν για την παραχώρησή του...

Αν πουλήσουν τον Φαν Ντάικ οι Άγγλοι, που δεν έχουν καμία πρόθεση να το κάνουν, ίσως αποφασίσουν να ανεβάσουν την προσφορά τους, χωρίς όμως αυτό να είναι βέβαιο!

Η αγγλική ομάδα, άλλωστε, έχει αποκτήσει ήδη έναν νεαρό στόπερ, τον Πολωνό Γιάν Μπέντναρεκ, όποτε κατά πάσα πιθανότητα θα ψάξει κάτι πιο έμπειρο.

Συνεπώς, αφού δεν προχώρησε πριν από έναν μήνα η υπόθεση του Ρέτσου, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει οτιδήποτε με τη Σαουθάμπτον από εδώ και πέρα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags