Facebook Pixel Σπάει τα ταμεία και γράφει ιστορία - Μεταγραφή 20+ εκατ. ο Ολυμπιακός - Oι λεπτομέρειες του super deal!
| 2017-08-08 10:00:00

Σπάει τα ταμεία και γράφει ιστορία - Μεταγραφή 20+ εκατ. ο Ολυμπιακός - Oι λεπτομέρειες του super deal!

Σπάει τα ταμεία και γράφει ιστορία - Μεταγραφή 20+ εκατ. ο Ολυμπιακός - Oι λεπτομέρειες του super deal!

Μεγάλο παζάρι στο παρασκήνιο για την πώληση νεαρού άσου. Έχει δύο προτάσεις και αναζητειται η τρίτη που θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Ποιος χειρίζεται την υπόθεση και που αποσκοπεί.

Μεγάλο θόρυβο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό το ενδιαφέρον ομάδων για τον Παναγιώτη Ρέτσο. Η Λεβερκούζεν έκανε το πρώτο μπάσιμο, το οποίο συμπληρώθηκε από αυτό της Λιόν. Είναι αλήθεια, ότι στο λιμάνι επικρατεί μία «ρετσομανία»όπως χαρακτηριστικά έγραψε σε σχετικό ρεπορτάζ το sportdog.grΓιατί, όταν υπάρχει ζήτηση για έναν παίκτη υπάρχουν και καλύτερε προτάσεις.

Η υπόθεση όμως έχει πολύ παρασκήνιο. Για αρχή να κρατήσετε, ότι μεταξύ Λεβερκούζεν και Λιόν φαβορί είναι οι Γερμανοί. Οι Γάλλοι ναι μεν έχουν σύμμαχο τον Μοντεστό στο λιμάνι, αλλά είναι δεδομένο, ότι δεν μπορούν να μπούνε σε διαδικασία πλειστηριασμού. Οπότε, θεωρητικά, τα 15 εκατ. Ευρώ είναι το ταβάνι της προσφοράς τους. Οι Γερμανοί όμως έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ψηλή μπάλα και να προσφέρουν 20 εκατ.

Το θέμα όμως είναι τί θα αποφασίσει ο Ολυμπιακός. Γιατί την υπόθεση του νεαρού αμυντικού χειρίζεται ο Φάλι Ραμαντάνι, με τον οποίο όπως σας έχει ενημερώσει το sportdog.gr, προσπαθούν να κάνουν δουλειές η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ αναγνωρίζοντας την αξία του συνεργάτη των «ερυθρόλευκων». Ο Σέρβος ατζέντης θέλει να προωθήσει τον Ρέτσο στην αγγλική αγορά, όπου υπάρχει η αισιοδοξία, ότι μπορεί να πωληθεί με μεγαλύτερο ποσό. Δεν αποκλείεται μάλιστα το τελικό νούμερο να ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ. Αν η μεταγραφή αγγίξει αυτά τα νούμερα, είναι δεδομένο ότι θα γραφτεί ιστορία.

Άποψη για τη μεταγραφή έχει και ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, με την πλευρά του οποίου συνντήθηκε ο Ρούντι Φέλερ εν γνώσει του Ολυμπιακού, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το sportdog.gr. Οι Γερμανοί προφέρουν στον μικρό 750.000 ευρώ συν μπόνους, ο Ρέτσος όμως επιθυμεί παραπάνω αποδοχές που φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ. Υπάρχει η αισιοδοξία, ότι η διαφορά μπορεί να καλυφθεί. Για να δούμε όμως, αν ο Ραμαντάνι θα φέρει η πρόταση από το Νησί, η οποία θα φέρει αλλαγή δεδομένων...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags