Facebook Pixel Tα πάνω-κάτω στην Τούμπα με Λουτσέσκου - Μεγάλη ανατροπή με τον Ρουμάνο - "Παραμιλάνε" οι παίκτες!
| 2017-08-16 11:45:00

Tα πάνω-κάτω στην Τούμπα με Λουτσέσκου - Μεγάλη ανατροπή με τον Ρουμάνο - "Παραμιλάνε" οι παίκτες!

Tα πάνω-κάτω στην Τούμπα με Λουτσέσκου - Μεγάλη ανατροπή με τον Ρουμάνο - "Παραμιλάνε" οι παίκτες!

Tι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ με τον τεχνικό λίγες ώρες πριν από το σημαντικό παιχνίδι με την Έστερσουντ; Γιατί γίνονται ήδη συγκρίσεις με τον Στανόγεβιτς; Διάβασε στo sportdog.gr...

Συμπληρώνεται αισίως μία εβδομάδα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο τιμόνι του Δικεφάλου του Βορρά και αύριο το βράδυ ο Ρουμάνος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, κόντρα στην Έστερσουντ.

Αυτά που έμαθε, πάντως, το sportdog.gr, μάλλον οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι "ασπρόμαυροι" της Θεσσαλονίκης θα εμφανιστούν κατά πολύ καλύτεροι σε σχέση με την εικόνα τους στο δίμηνο του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, εάν θεωρηθεί δεδομένο πως το πρώτο που χρειάζεται μία ομάδα για να πετύχει είναι οι παίκτες να… γουστάρουν τον προπονητή.

Αυτό έχει να κάνει με το ότι το σύνολο των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ είναι πολύ ικανοποιημένοι από τις πρώτες προπονήσεις τους με τον Λουτσέσκου, γιατί διαπιστώνουν τρία πράγματα.

Πρώτον, το ότι ο πρώην προπονητής της Ξάνθης έχει πιο ξεκάθαρους αγωνιστικούς προσανατολισμούς σε ό,τι αφορά θέματα τακτικής σε σχέση με τον Στανόγεβιτς και γίνεται πιο εύκολα… αντιληπτός.

Δεύτερον, το ότι δείχνει διατεθειμένους να δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του, σε αντίθεση με τον Σέρβο προπονητή που από τις πρώτες κιόλας ημέρες του έδειξε σε ορισμένους ποδοσφαιριστές πως δεν τους υπολογίζει. Ενδεικτικά παραδείγματα, ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο Δημήτρης Λημνιός, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο Εργκούς Κάτσε…

Τρίτον, οι παίκτες αντιλαμβάνονται πως ο Λουτέσκου «βγάζει» μία σιγουριά, διαθέτει περισσότερη αυτοπεποίθηση από τον Στανόγεβιτς και φυσικά τους γνωρίζει πολύ καλά, λόγω της τριετούς θητείας του στην Ξάνθη και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απρόσμενη εξέλιξη στον ΠΑΟΚ - Τι έκανε ο Σαββίδης στο Instagram και ψάχνονται όλοι


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags