Facebook Pixel Απίστευτη αντίδραση Χάσι την ώρα του ματς, άφησε άφωνο το γήπεδο – Μεγάλες ατάκες στα αποδυτήρια
| 2017-08-17 11:00:00

Απίστευτη αντίδραση Χάσι την ώρα του ματς, άφησε άφωνο το γήπεδο – Μεγάλες ατάκες στα αποδυτήρια

Απίστευτη αντίδραση Χάσι την ώρα του ματς, άφησε άφωνο το γήπεδο – Μεγάλες ατάκες στα αποδυτήρια

Φοβερές κινήσεις απ' τον Κοσοβάρο τεχνικό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τι έκανε για να βοηθήσει την ομάδα του να ανατρέψει το σκορ και τι έλεγε σε «πηγαδάκια» μετά τη λήξη.

Το έζησε με την ψυχή του, χάρηκε με την ομάδα του και περιμένει τα καλύτερα! Ο Μπεσνίκ Χάσι δεν μπορούσε να κρύψει μετά τη λήξη του ματς με τη Ριέκα την ικανοποίησή του από την απόδοση και τη συνολική προσπάθεια των παικτών του, ούτε όμως και να κρύψει την απογοήτευσή του για την αδικία που υπάρχει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο και η οποία έκανε την εμφάνισή της στο ματς του Φαλήρου.

«Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, πολλές φορές δεν είναι δίκαιο», έλεγε σε πηγαδάκια έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» μετά τη λήξη του ματς με τη Ριέκα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, μην μπορώντας ακόμα να «χωνέψει» το ότι η ομάδα του δεν πήρε καθαρό σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς, αλλά θα πάει για... πόλεμο με ελαφρύ αβαντάζ στην Κροατία σε λίγες μέρες.

Πάντως, ο 45χρονος τεχνικός ήταν αρκετά ευδιάθετος και έδειχνε να πιστεύει στην πρόκριση, μέσα από τα βάθη της καρδιάς του. Όπως χαρακτηριστικά έλεγε στην κουβέντα που έκανε «η Ριέκα τώρα θα πρέπει να παίξει πιο ανοιχτά, να πάρει πρωτοβουλίες και να προσπαθήσει να δημιουργήσει. Αυτό εμείς ξέρουμε πώς να το εκμεταλλευτούμε. Θα έχουμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και μέσα στην έδρα τους»!

Ο Χάσι μίλαγε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και έλεγε ότι δεν γίνεται να εμφανιστούν ξανά τόσο άστοχοι. «Παίξαμε το καλύτερό μας ματς από τότε που ανέλαβα την ομάδα. Ήμασταν καλύτεροι απ' ό,τι στα δύο ματς με την Παρτίζαν. Βγάλαμε πολλές φάσεις, αλλά δεν μας… κάθισε το γκολ, αντίθετα οι Κροάτες στην πρώτη τους ευκαιρία, σκόραραν. Λίγη παραπάνω τύχη να είχαμε και θα πηγαίναμε με άλλον αέρα στην Κροατία. Δεν πειράζει όμως, μπορούμε να παίξουμε το ίδιο καλά και εκεί», έλεγε ο Κοσοβάρος, που δεν έδειχνε ιδιαίτερα αγχωμένος στην πιθανότητα να γευτεί ο ίδιος και η ομάδα του έναν πικρό αποκλεισμό σε λίγες μέρες.

Πέταξε σακάκι και γραβάτα

Αλλωστε ως γνήσιος ποδοσφαιράνθρωπος, είχε ζήσει όλο το άγχος και την πίεση του παιχνιδιού μέσα στο γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ εμφανίστηκε στον πάγκο με το... ευρωπαϊκό του κοστούμι και έμοιαζε με λόρδο δίπλα σε τουρίστα, σε σύγκριση με τον ομόλογό του, Ματίας Κεκ (ο οποίος κοουτσάρισε με σορτσάκι, κοντομάνικη φανέλα και... τζόκεϊ καπέλο!), ο Χάσι δεν άργησε να πετάξει από πάνω του σακάκι και γραβάτα, αφήνοντας μόνο το πουκάμισο στη θέση του! Και να ήταν μόνον αυτό... 

Οσο ο χρόνος περνούσε και η ομάδα του πίεζε για την ισοφάριση, ο Χάσι κυνηγούσε μέχρι και τις μπάλες στο πλάγιο άουτ, για να κερδηθεί χρόνος! Φώναζε διαρκώς, χειρονομούσε και εμψύχωνε τους παίκτες του.

Γενικά, το έζησε το παιχνίδι με πολύ πάθος και ένταση, επιβεβαιώνοντας τη φήμη που τον συνοδεύει πως δεν είναι από τους πιο πράους και ψυχρούς προπονητές.

Το σίγουρο είναι ότι ο Χάσι βλέπει τον Ολυμπιακό σαν μια ευκαιρία καριέρας και ξέρει πολύ καλά ότι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα του προσφέρει ηρεμία και πίστωση χρόνου, ώστε να δουλέψει ακόμα καλύτερα και πιο άνετα για να παρουσιάσει την ομάδα που αυτός ονειρεύεται και έχει στο μυαλό του.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία τα έδειξε ο 45χρονος στο χθεσινό ματς και περιμένει από την τύχη να μην του γυρίσει την πλάτη και να τον δικαιώσει στη δουλειά που κάνει για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags