Η Θεσσαλονίκη βρωμάει χωριατίλα ποδοσφαιρική και μη. Είναι η πόλη με το σύνδρομο του Καζαντζίδη, πάσχει από μαθραβουρτσισμό και πάντα φταίει για όλα ο άλλος. Ψάχνουν να βρούνε στα ραδιόφωνα "ειδικούς" για να τους πούνε αν φταίει ο χλοοτάπητας ή η φυσική κατάσταση. Η λύση είναι μία: να βάλουν σε ένα κλουβί τον Λουτσέσκου και τον προπονητή της Λιβαδειάς να κάνουν ΜΜΑ, να τον αρχίσει στις φάπες και τα κεφαλοκλειδώματα και να τον ισοπεδώσει. Γιατί ο άνθρωπος μετέφερε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στον προηγούμενο προπονητή. Αλλά ακόμα κι αν ισχύει αυτό που είπε για τη φυσική κατάσταση, τότε τι απλούστερο από να θωράκιζε με πολλά χαφ το κέντρο του και να έπαιρνε το 0-0;

Αυτός ο κατσουλίνος όμως έβγαλε τον Μπίσεσβαρ στο 0-0 για να παίξει 4-4-2 με τον Μακ και τον Πρίγιoβιτς, που είναι οι χειρότεροι βιολογικά παίκτες του ΠΑΟΚ, και με τον αργό Σάκχοφ στο κέντρο. Η λογική κίνηση που έπρεπε να κάνει στο ημίχρονο ήταν να βγάλει τη σημαδούρα τον Πρίγιοβιτς και να πετάξει σέντερ φορ τον Ενρίκε. Κι αν το ματς δεν πήγαινε, να έβαζε δεύτερη αλλαγή τον Πέλκα.

Αν ήθελε να έβγαζε τον Μπίσεσβαρ, ας τον έβγαζε. Αλλά να έβαζε στη θέση του έναν κόφτη, γιατί έπαιζε χωρίς καθαρό εξάρι. Τον Κάτσε με άλλα λόγια, ο οποίος μαζί με τον Κλάους πρέπει να είναι από μέσα τους οι ευτυχέστεροι άνθρωποι στον κόσμο. Αν είχε πάρει το 0-0, θα είχαν τελειώσει όλα. Όταν ο Λουτσέσκου ήταν στην Ξάνθη, έτσι έκλεβε τα ματς. Στον ΠΑΟΚ; Στο πρώτο παιχνίδι έπαιζε από το 60΄ και μετά με έναν κόφτη και το ίδιο έπραξε και στη Σουηδία. Αυτό σημαίνει ότι νόμιζε πως ήρθε στην Μπαρτσελόνα. Αυτό και μόνο αναδεικνύει ότι δεν κάνει για μεγάλη ομάδα. Ίβιτς θα λέμε και κλαίμε. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια για τον ΠΑΟΚ.