Facebook Pixel Τα πήραν με Φράνκο και Ιβάν!
| 2011-10-31 10:30:00

Τα πήραν με Φράνκο και Ιβάν!

Τα πήραν με Φράνκο και Ιβάν!

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, κάτι το οποίο ενστερνίζονται πλήρως οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Φράνκο Κοστάντσο και ο Ιβάν Μαρκάνο είναι σταθερά οι χειρότεροι από την αρχή της σεζόν και η επιμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στη χρησιμοποίησή τους προκαλεί έντονες αντιδράσεις μέσα στην ομάδα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων" που τα έχουν ...πάρει στο κρανίο με τα λάθη του Αργεντινού και του Ισπανού, τα οποία βαραίνουν μετά όλη την ομάδα:

"Δηλαδή φταίμε όλοι επειδή οι αντίπαλοί μας έκαναν με μισή ευκαιρία δυο γκολ εξαιτίας αμυντικών λαθών; Άμα τους τα χαρίζουμε, θα τα βάλουν", λέει στο περιβάλλον του παίκτης του Ολυμπιακού, εκφράζοντας το παράπονό του το οποίο είναι και παράπονο όλης της ομάδας.

Το κλίμα δεν είναι το ιδανικότερο στον Ολυμπιακό μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ. Το θετικό είναι ότι ακολουθεί παιχνίδι ύψιστης σημασίας και δεν υπάρχουν περιθώρια για γκρίνιες και μουρμούρες παραμονές τέτοιου αγώνα.

Οι επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε πάντως στην άμυνα, δεν αρέσουν στους περισσότερους παίκτες, οι οποίοι βλέπουν τους κόπους τους να πηγαίνουν ...στράφι λόγω επιμονής του προπονητή τους σε συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία έχουν κάνει συνεχόμενες γκέλες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags