Facebook Pixel Πήγε να τον "ψήσει", αλλά έμεινε στο ...ψητό!
| 2012-02-13 10:00:00

Πήγε να τον "ψήσει", αλλά έμεινε στο ...ψητό!

Πήγε να τον "ψήσει", αλλά έμεινε στο ...ψητό!

Συζήτηση για την ΑΕΚ είχαν πρόσφατα Μπάγεβιτς-Μελισσανίδης σε γεύμα με πεντανόστιμο ψητό, χωρίς ωστόσο η κουβέντα να φτάσει στο "ψητό" που δεν είναι άλλο από την εμπλοκή του Τίγρη στην ΠΑΕ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν από τους ανθρώπους που είχε καλέσει ο Μιχάλης Τροχανάς στη συνάντηση "Θεμέλιο 21", αλλά δε δήλωσε το "παρών".

Βλέπετε ο Τίγρης είναι από τους ανθρώπους που το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ΑΕΚ, όλοι τον θέλουν να βοηθήσει για να σωθεί η ομάδα από τον αφανισμό, αλλά ο ίδιος εμφανίζεται απρόθυμος να εμπλακεί με τα διοικητικά.

"Μην ασχολείστε με τον Μελισσανίδη", είχε δηλώσει ο ίδιος σε πολιτική εφημερίδα όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στην ομάδα.

Ο Μπάγεβιτς, πάντως, που είναι στενός φίλος με τον Μελισσανίδη, βρέθηκε στη συνάντηση "Θεμέλιο 21" και ήταν από τους ανθρώπους που φάνηκε να ανησυχεί για το μέλλον της ομάδας.

Οι πληροφορίες του "σκύλου", μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Σερβοέλληνας τεχνικός πιέστηκε από χίλια μέτωπα για να πείσει τον ...κολλητό του να βοηθήσει αυτές τις δύσκολες ώρες.

Μάλιστα κυκλοφόρησε στην πιάτσα μια πληροφορία ότι Μπάγεβιτς και Μελισσανίδης έφαγαν μαζί σε μαγαζί στον Πειραιά και συζήτησαν για την ΑΕΚ.

Ο Ντούσκο, λέγεται, πως πήγε να τον "ψήσει" να μπει στην Ένωση, όμως παρότι το ψητό που έφαγαν στο γεύμα ήταν πεντανόστιμο, η συζήτηση που είχαν για την ΑΕΚ δεν μπήκε ποτέ στο ...ψητό.

Ο Μπάγεβιτς πάντως, την έκανε την πρώτη προσπάθειά του για την εμπλοκή του Τίγρη. Δεν "έπαιξε", όμως, το καλό του χαρτί που πολλοί ισχυρίζονται ότι αν το χρησιμοποιούσε, ίσως να έπειθε συναισθηματικά τον ισχυρό άνδρα της AEGEAN...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags