Facebook Pixel Τον "δένει" για να τον ...λύσει!
| 2012-02-28 13:00:00

Τον "δένει" για να τον ...λύσει!

Τον "δένει" για να τον ...λύσει!

Το συμβόλαιο του Σπυρόπουλου με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, αλλά ο Γόντικας σχεδιάζει την ανανέωσή του. Και σταυρώνει τα δάχτυλά του να παίξει καλά στο EURO.

Το σχέδιο που έχει ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" αναφέρει πως το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού θα ανανεωθεί, με καλύτερους οικονομικούς όρους για την ομάδα.

Ο λόγος, φυσικά, δεν είναι άλλος από το ...προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο Γόντικας περιμένει πως ο Σπυρόπουλος θα βρίσκεται στις κλήσεις του Σάντος ενόψει καλοκαιριού και με την παρουσία του στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, θα βρεθεί ομάδα να ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.

Αν όχι, δεν τρέχει τίποτα... Ο Σπυρόπουλος θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα, πιθανότατα ως βασικός. Ο Γόντικας, βέβαια, ξεχνάει τον παράγοντα ψυχολογία, καθώς ο "Σπυρό" έχει γίνει ο νέος Βύντρα για την πράσινη εξέδρα, κάτι που εμφανώς τον επηρεάζει στην απόδοσή του.

Πού να ψάχνει τώρα, όμως, για αριστερό μπακ χωρίς λεφτά; Κρατάει τον Σπυρόπουλο και αρχίζει τις προσευχές μήπως βρεθεί ομάδα να τον πουλήσει. Αν τα καταφέρει, δίνει ένα ποσό αγοράζει άλλον στη θέση του. Διαφορετικά συνεχίζει λες και δεν τρέχει τίποτα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags