Facebook Pixel Τον βάζουν στην πρίζα για να τον ...ψήσουν;
| 2012-03-13 10:20:00

Τον βάζουν στην πρίζα για να τον ...ψήσουν;

Τον βάζουν στην πρίζα για να τον ...ψήσουν;

Από τον Μελισσανίδη περιμένουν στην ΑΕΚ να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο και απ' ότι φαίνεται ορισμένοι έχουν βαλθεί να τον πείσουν να μπει μια ώρα αρχύτερα με άλλα ...Μέσα!

Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, έτσι και στην ΑΕΚ μία νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν σημαίνει ότι η ομάδα λυτρώθηκε από τα δεινά της.

Ίσα-ίσα, η τραγική κατάσταση με τα οικονομικά συνεχίζεται, τα λεφτά που απαιτούνται δεν έχουν μπει στα ταμεία της ΠΑΕ, αφού οι μέτοχοι συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν το παρατσούκλι των "αμέτοχων" και η UEFA περιμένει στις 31 Μαρτίου να ανακοινώσει την τιμωρία της ελληνικής ομάδας.

Η μόνη λύση που υπάρχει στον ορίζοντα και είχε προταθεί από τον πρόεδρο του Θεμέλιο 21, Γιάννη Βούρο, είναι καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Νοτιάς, Παππάς, Χατζηιωάννου, Γκούμας και Μελισσανίδης, να τα βρούνε για το κοινό καλό.

Το είχε θέσει, άλλωστε, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό του στην ΑΕΚ ο Τίγρης. Ωστόσο, Γκούμας και Χατζηιωάννου, έβγαλαν τον εαυτό τους απέξω, αρνούμενοι να εμπλακούν στα διοικητικά και τόνισαν παράλληλα ότι έχουν πληρώσει παραπάνω από το ποσοστό τους.

Αυτή η εξέλιξη χαρακτηρίστηκε ως ταφόπλακα για την ΑΕΚ, μια και από την 5άδα, οι δύο βγήκαν εκτός και έτσι θα αργήσει η επιστροφή του Μελισσανίδη. Ο χρόνος όμως πιέζει ασφυκτικά την ΑΕΚ και χρειάζονται χρήματα άμεσα για να γλιτώσει η ομάδα την τιμωρία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που συνεπάγεται με υποβιβασμό στην Ελλάδα.

Οπότε κάπως πρέπει να επισπευσθούν τα πράγματα. Την Κυριακή πάντως διέρρευσαν κάποιοι λόγοι για τους οποίους ο Μελισσανίδης φέρεται να είναι διστακτικός για την επιστροφή του στην ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι κακές γλώσσες ανέφεραν ότι ο ισχυρός άνδρας της Aegean φοβάται τη δυναμική του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη. "Τρομάζει Μελισσανίδη ο Μαρινάκης'', ήταν το σενάριο που κυκλοφόρησε στην πιάτσα αιτιολογώντας το βασικό λόγο για τη μη είσοδο του Έλληνα επιχειρηματία στην ομάδα που αγαπά.

Πάντως στην οικογένεια της ΑΕΚ δεν είδαν με κακό μάτι αυτό το σενάριο με τον τρόπο που βγήκε προς τα έξω. Ο σκοπός αγιάζει τα ...Μέσα λέει η γνωστή παροιμία και κάπως έτσι αντιμετωπίστηκε το συγκεκριμένο ζήτημα.

"Ας ελπίσουμε πως θα συνεχιστούν ανάλογα δημοσιεύματα, για να βρούμε μία και καλή τον δρόμο μας...", έλεγαν κάποιες φωνές που πιστεύουν ότι αν επαναληφτούν 2-3 φορές ακόμα θα ...πριζωθεί ο Τίγρης για να αποδείξει το αντίθετο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags