Facebook Pixel Ροκ σταρ μόνο με νέο γκρουπ!
| 2012-04-16 11:30:00

Ροκ σταρ μόνο με νέο γκρουπ!

Ροκ σταρ μόνο με νέο γκρουπ!

Ξέρετε τι λένε εκείνοι που γνωρίζουν καλά τον Ντέμη Νικολαϊδη και όσα έχει στο μυαλό του για την ΑΕΚ; Πως θα βγει μπροστά μόνο αν φτιάξει νέο γκρουπ επιχειρηματιών.
 

Στα πρότυπα του 2004, αλλά φυσικά με άλλα πρόσωπα. Επιχειρηματίες που, ίσως, να είναι μικρότερης οικονομικής δυναμικής από την ομάδα του 2004, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία έτσι όπως είναι η ΑΕΚ σήμερα.

Το ενδεχόμενο να βγει μόνος του μπροστά απλώς και μόνο για να γίνει ξανά πρόεδρος και να συσπειρώσει τον κόσμο γύρω από την ομάδα, δεν συγκεντρώνει πιθανότητες.

Εννοείται πως θέλει τους οπαδούς μαζί στη νέα προσπάθεια, αν τελικά γίνει με αυτόν στο "τιμόνι", αλλά δεν μπορεί να στηριχτεί αποκλειστικά στα διαρκείας και στις φανέλες που θα πουλάει. Η πρώτη του θητεία στην ΠΑΕ ήταν αρκετά εποικοδομητική και, πλέον, ο Ντέμης είναι σοφότερος.

Εδώ ολόκληρος Βγενόπουλος, που σαν οικονομικό μέγεθος είναι τεράστιος μπροστά στο αντίστοιχο του Νικολαΐδη και δεν κάνει βήμα στον Παναθηναϊκό αν δεν εξασφαλίσει τη βοήθεια άλλων επιχειρηματιών. Θα το κάνει μόνος του ο Ντέμης;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags