Facebook Pixel Η κλήση σας προωθείται...
| 2012-04-16 13:30:00

Η κλήση σας προωθείται...

Η κλήση σας προωθείται...

Επαφές με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο λέγεται πως είχε το τελευταίο διάστημα ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, για να εξασφαλίσει τα λεφτά του...
 

Αυτό έφτασε στα αυτιά του σκύλου και, πραγματικά, ξαφνιάζει η στάση του Γάλλου αμυντικού. Λες και είναι ο μοναδικός από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που είναι απλήρωτος.

Ακόμα κι έτσι, όμως, ο έμπειρος στόπερ δεν πήρε μία συγκεκριμένη απάντηση από κανέναν! Ο Ζαν θέλει να εξοφληθεί από το "τριφύλλι" και την επόμενη ημέρα του τελευταίου ματς των πλέι οφ, να σηκωθεί και να φύγει από την ομάδα και τη χώρα μας. Χωρίς να τον ενδιαφέρει το μέλλον του συλλόγου ή τι θα γίνει με τα δεδουλευμένα των συμπαικτών του.

Και μιλάμε για παίκτες που δεν έχουν τη δική του καριέρα και τις δικές του αποταμιεύσεις. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως ο Γάλλος αμυντικός είναι φιλάργυρος και τον ενδιαφέρει περισσότερο από τίποτα άλλο να εξασφαλίσει τα χρήματά του.

Λεφτά που, εδώ που τα λέμε, οι "πράσινοι" του πρόσφεραν πριν από δύο χρόνια, δεν τα ζήτησε μόνος του. Την εποχή των παχιών αγελάδων.

Αν καταφέρει, πάντως, να ψήσει κάποιον από τους δύο μεγαλομετόχους να βάλει το χέρι στην τσέπη, μήπως θα πρέπει να του προταθεί να αναλάβει και την προεδρία της ομάδας και να φέρει πάλι όλους τους μετόχους πιο κοντά;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags