Ο Δώνης έχει αποδείξει από τη θητεία του σε Λάρισα και Ατρόμητο πως είναι ένας αξιόλογος τεχνικός. Και στις δύο ομάδες, όμως, είχε διοικητική σταθερότητα και συνέπεια στις οικονομικές υποχρεώσεις προς τους παίκτες. Κι αυτό το έχει καταλάβει και ο ίδιος, που μπορεί να πει κάποιος πως είναι ο Βαλβέρδε των φτωχών.

Με την έννοια πως δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε δύσκολες συνθήκες: χωρίς τη στήριξη της διοίκησης και με ποδοσφαιριστές απλήρωτους (ξέχωρα από την ολιγόμηνη παρουσία του στην ΑΕΚ), για να πει κάποιος με σιγουριά πως μπορεί να τα καταφέρει όπως και ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό.

Για να επιστρέψουμε στον Δώνη, όμως, ο σκύλος ρώτησε και έμαθε πληροφορίες από το περιβάλλον του, που επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές: αν δεν αλλάξει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, ο Δώνης ούτε το συζητάει για το τριφύλλι.

Το μεγάλο του όνειρο, άλλωστε, να αναλάβει ομάδα της Αγγλίας (ακόμα και σε "μικρή" κατηγορία), φέτος το καλοκαίρι μπορεί να γίνει πράξη. Από Ελλάδα υπάρχει το φιλολογικό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και, φυσικά, πάντα η προοπτική του Ατρόμητου, που διεκδικεί ακόμα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος.

Όλα αυτά για να καταλάβουν στον Παναθηναϊκό πως δεν θα σφυρίξουν στον Δώνη και εκείνος θα τρέξει να αναλάβει την ομάδα...