Facebook Pixel Ρέστη και ...μπατίρηδες!
| 2012-04-21 20:15:00

Ρέστη και ...μπατίρηδες!

Ρέστη και ...μπατίρηδες!

Τι ήθελε ο Ντέμης να πλησιάσει τον Ρέστη για να βοηθήσει την ΑΕΚ; Όπως έμαθε ο σκύλος, μόλις διέρρευσε το όνομά του, ο επιχειρηματίας έκοψε χορηγία προς την εταιρεία του πρώην προέδρου της Ένωσης!

Τρέχει και δεν φτάνει ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη σωτηρία της ΑΕΚ, αναφέρει το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ επί καθημερινής βάσεως! Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης προσπαθεί να εξασφαλίσει κάποιο κεφάλαιο μέσω χορηγιών προκειμένου να γλιτώσει την ομάδα από τη χρεωκοπία. Όπως μαθαίνει όμως ο Sportdog, μία από τις κινήσεις που έκανε, έμελλε να κάνει κακό στον ίδιο, αφού "έσπασε" μία οικονομική συμφωνία της εταιρείας που ηγείται (Eleven).

Αν θυμάστε στα τέλη Μαρτίου είχε διαρρεύσει ότι ο Ντέμης έκανε και μια φιλότιμη προσπάθεια να πλησιάσει τον Βικτώρα Ρέστη. Να βάλει ένα χέρι και αυτός, αφού αν θυμάστε στο παρελθόν, το 2008, ο Ρέστης βρισκόταν μεταξύ των ονομάτων της λίστας επιχειρηματιών του Δημήτρη Μελισσανίδη που ήθελαν να επενδύσουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά δεν έγινε ποτέ το deal για τους λόγους που θυμούνται όλοι οι φίλαθλοι της Ένωσης.

Ο Νικολαΐδης έκανε μεν την επαφή, ο Ρέστης όμως δεν φάνηκε πρόθυμος να βοηθήσει την ΑΕΚ. Η κίνηση του Ντέμη, όμως, διέρρευσε στον Τύπο! Ο Ρέστης, όμως, όπως έπιασαν οι κεραίες του σκύλου, πήρε ανάποδες που το όνομά του ακούστηκε σαν υποψηφίου αγοραστή της ΑΕΚ. Η ενόχλησή του φάνηκε και από τη διάψευσή του, η οποία μάλιστα έγινε μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας που είναι ιδιοκτήτης, του ΑΟ Γλυφάδας! Δήλωσε εμμέσως και οπαδός του Ολυμπιακού.

«Σέβομαι απόλυτα την ιστορία του συλλόγου αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτή την περίοδο καμιά οικονομική επένδυση στον χώρο του ποδοσφαίρου εκτός από την συμμετοχή μου στον ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ομάδα που δημιούργησε, στήριξε και στηρίζει ο όμιλος ΡΕΣΤΗ από τα τοπικά πρωταθλήματα. Ότι άλλο επικαλούνται κάποιοι δημοσιογράφοι και κύκλοι που κινούνται στα παρασκήνια ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας τους. Η ομάδα μου είναι η Γλυφάδα ενώ παρακολουθώ από κοντά τον Ολυμπιακό και χαίρομαι για τις επιτυχίες του», ανέφερε η διάψευση.

Οι κακές γλώσσες λένε επίσης ότι ο Ρέστης, έκοψε χορηγία των 120-140 χιλιάδων ευρώ που θα έδινε στην εταιρεία του Ντέμη από το MTV. Τελικά όποιος ασχολείται με την ΑΕΚ, είναι της μοίρας του γραφτό να μείνει... Ρέστης και μπατίρης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags