Facebook Pixel "Σαν πολλά δεν μας τα είπες, ρε Νικόλα;"
| 2012-04-27 11:15:00

"Σαν πολλά δεν μας τα είπες, ρε Νικόλα;"

"Σαν πολλά δεν μας τα είπες, ρε Νικόλα;"

Παρότι ο Νιόπλιας είπε αλήθειες στις πρόσφατες δηλώσεις του για τον Παναθηναϊκό, κάποιες παλιές καραβάνες στην ομάδα δεν είδαν με καλό μάτι το νέο σχόλιο ("δεν μπορώ να ζω μέσα στη μαλ...") για το "τριφύλλι".

Τι είπε ο Νιόπλιας στη συνέντευξη που παραχώρησε στον "SentraFM"; Για να θυμηθούμε: "Στον Παναθηναϊκό πέρασα φοβερά χρόνια και ως παίκτης και ως προπονητής. Δεν μπορώ όμως να ζω μέσα στη μαλ...! Με όλες τις προεκτάσεις. Με πολλές προεκτάσεις. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο. Έβλεπα που θα καταλήξει αυτή η κατάσταση. Όταν θα ζεις έτσι εκεί θα καταλήξεις".

Έχει τα δίκια του ο Νίκος, δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό. Αλλά να σας πούμε τι πήρε το αυτί του σκύλου, σε μία βόλτα που έκανε σε γνωστό "πράσινο" στέκι, που μαζεύονται παναθηναϊκές φωνές που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα;

Πως ο Νιόπλιας με τις δηλώσεις που κάνει από τη στιγμή που έφυγε από τον Παναθηναϊκό, κάπου το έχει παρατραβήξει. Στην πρώτη ευκαιρία πετάει δηλητήριο...

Γιατί αν δεν ήταν ο Πατέρας να τον προσλάβει όταν έδιωξε τον Τεν Κάτε, το πιθανότερο σενάριο είναι να προπονούσε ακόμα "μικρές" εθνικές ομάδες ή να είχε αναλάβει μία μεσαία ομάδα του πρωταθλήματος, μέσω της οποίας πολύ δύσκολα θα είχε την προβολή και την καταξίωση που γνώρισε με τον Παναθηναϊκό.

Με αποτέλεσμα να φύγει μεν νύχτα από την Παιανία, αλλά να έχει έναν τίτλο πρωταθλητή, ένα Κύπελλο, μία καλή πορεία στην Ευρώπη και, τώρα, ένα καλό συμβόλαιο με την εθνική ομάδα της Κύπρου.

Αυτό υποστηρίζουν φωνές μέσα από τον Παναθηναϊκό και δεν έχουν άδικο. "Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος", λέει ο θυμόσοφος λαός και στο "τριφύλλι" θεωρούν πως ισχύει γάντι στην περίπτωση του Νιόπλια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags