Facebook Pixel Περιμένει τους πράσινους για να φτιάξει τους κίτρινους!
| 2012-05-05 13:15:00

Περιμένει τους πράσινους για να φτιάξει τους κίτρινους!

Περιμένει τους πράσινους για να φτιάξει τους κίτρινους!

O Ντέμης Νικολαϊδης επέστρεψε από χθες κι επίσημα στα δρώμενα της ΑΕΚ και ο σκύλος έμαθε τι σκέψεις κάνει ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης για να ενισχύσει το καλοκαίρι την ομάδα.

Εάν, λοιπόν, ο Ντέμης καταφέρει και εξασφαλίσει τα ποσά που θέλει για να μπει στην ΑΕΚ, τότε το έχει έτοιμο και το πλάνο για την αγωνιστική ανάταση της Ένωσης.

Αυτό προβλέπει, όπως έχει γραφτεί κατά καιρούς, ελληνοποίηση του ρόστερ και ανάδειξη ταλέντων από τους Νέους, προκειμένου να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το μπάτζτετ.

Από εκεί και πέρα, όπως άκουσε ο σκύλος σε μια βόλτα του στην πιάτσα, ο Ντέμης περιμένει και ελπίζει ότι θα προκύψουν μεταγραφικά "κελεπούρια" από τον …Παναθηναϊκό!

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ θεωρεί ότι ακόμη κι αν πετύχει το εγχείρημα του Γιάννη Αλαφούζου, υπάρχουν παίκτες του "τριφυλλιού" που θα αποχωρήσουν από την Παιανία ως ελεύθεροι.

Κάποιοι απ’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές, είτε επειδή δεν έχουν υψηλά συμβόλαια είτε επειδή θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, μπορεί να απασχολήσουν -υπό προϋποθέσεις πάντα- την Ένωση και τον Ντέμη.

Μιλάμε για παίκτες που παίζουν τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή. Και που δεν είναι τίποτα παιδάκια… Έμπειροι ποδοσφαιριστές είναι που έχουν φάει τα γήπεδα με το κουτάλι... Σας πάει κάπου το μυαλό, αλήθεια;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags