Facebook Pixel "Μόνο αν τον χρυσώσουν..."
| 2012-05-08 19:05:00

"Μόνο αν τον χρυσώσουν..."

"Μόνο αν τον χρυσώσουν..."

Επειδή ο σκύλος γυρίζει στην πιάτσα και μαθαίνει διάφορα ενόψει του μεταγραφικού παζαριού, θα σας πει τι λέγεται για πιθανή μεταγραφή του Τοροσίδη στο εξωτερικό και για κάποιους παίκτες ακόμα.

Ένα γνωστός μάνατζερ, ο οποίος ωστόσο δεν εκπροσωπεί τον αρχηγό του Ολυμπιακού και για το λόγο αυτό θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, υποστηρίζει πως δεν πρόκειται να γίνει τίποτα άμεσα, με μια πολύ πειστική εξήγηση.

"Δεν πρόκειται να υπογράψει πουθενά τώρα ο Τοροσίδης. Από τέλη Ιουνίου να περιμένετε εξελίξεις και για αυτόν και για τους περισσότερους από τους παίκτες που θα πάνε στο Euro με την αποστολή της Εθνικής", λέει ο γνωστός ατζέντης, δικαιολογώντας την άποψή του:

"Όλοι οι παίκτες θα πάνε στο Euro και θα τα δώσουν όλα. Και για να ανεβάσουν το κασέ τους, αλλά και για να βρουν προτάσεις από καλύτερες ομάδες. Ειδικά εκείνοι που το όνομά τους έχει ήδη ακουστεί στο εξωτερικό"!

Λογική εξήγηση. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο μάνατζερ, υπάρχει και μια ελάχιστη πιθανότητα να υπάρξουν νωρίτερα εξελίξεις: "Μόνο αν τους χρυσώσουν. Αν η πρόταση σε οποιονδήποτε παίκτη είναι τόσο καλή, που δεν θα μπορεί να αρνηθεί ούτε ο ίδιος ούτε η ομάδα του".

Να συμπληρώσουμε και μια απορία του; "Γιατί βιάστηκε να κλείσει ο Νίνης στην Πάρμα;". Καλή ερώτηση. Μήπως φοβήθηκε ότι δεν θα πάει Euro λόγω του τραυματισμού του; Ποιος ξέρει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags