Facebook Pixel Ζήτησε κανέναν που ..."να ξέρει μπαλίτσα"!
| 2012-06-28 09:00:00

Ζήτησε κανέναν που ..."να ξέρει μπαλίτσα"!

Ζήτησε κανέναν που ..."να ξέρει μπαλίτσα"!

Στον ΠΑΟΚ ο Καλίφα Σανκαρέ είχε πολλές συμπάθειες. Γι΄ αυτό άλλωστε τον είχαν προσεγγίσει και πέρυσι το καλοκαίρι, μετά το στραπάτσο του Ολυμπιακού Βόλου, πριν πάει στον Άρη.

Και γι΄ αυτό τον είχαν πάντα στα υπόψη τους τελευταίους μήνες, μπροστά στο ενδεχόμενο να έφευγε από τον Άρη λόγω των οφειλών προς το πρόσωπό του.

Τώρα, λοιπόν, που ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για σέντερ μπακ, κάποιοι από τους συμπαθούντες τον Σανκαρέ πλησίασαν τον Δώνη και του ζήτησαν μια σύμφωνη γνώμη, για να προχωρήσουν το θέμα. Ωστόσο, ο νέος προπονητής του Δικεφάλου τους έκοψε τον αέρα.

Λίγο ως πολύ, όπως διέρρευσε από Θεσσαλονίκη μεριά, ο Δώνης τους είπε πως ο Σανκαρέ ...δεν κάνει. Πως δεν ταιριάζει στα πλάνα που έχει για την ενδεκάδα και πως τον είχε "κόψει" και όταν του τον είχε προτείνει στον Ατρόμητο.

Θεωρεί, δηλαδή, πως παρότι έχει πολλά φυσικά προσόντα, στα 28 του ο Σανκαρέ παραμένει αδούλευτος παίκτης και δεν είναι καλός με την μπάλα κάτω, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βοηθήσει καθόλου στο κατέβασμα της μπάλας από το κέντρο της άμυνας, ενώ είναι και επιρρεπής στις γκέλες στο συρτό παιχνίδι. Το τελευταίο, βέβαια, το διαπιστώσαμε αρκετές φορές φέτος, όταν ο Σενεγαλέζος έκανε μπόλικες φάβες που κόστισαν στον Άρη...

Από μια άποψη, η στάση του Δώνη στο θέμα Σανκαρέ, ξεκαθαρίζει το πλάνο που έχει κατά νου. Θέλει παίκτες που να ξέρουν πρώτα απ΄ όλα το τόπι. Να έχουν καλή τεχνική κατάρτιση για να μπορούν να βοηθούν την ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας από όποια θέση κι αν αγωνίζονται.

Και, επίσης, θέλει να έχει αυτός τον τελευταίο λόγο σε μεταγραφικά θέματα. Να κρίνει ο ίδιος τους παίκτες που προτείνονται από μάνατζερ ή από ανθρώπους κοντά στην ομάδα. Λογικά ακούγονται και τα δύο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags