Facebook Pixel "Κόψτε το twitter κι ελάτε γήπεδο να μας φοβούνται"
| 2012-12-11 18:21:00

"Κόψτε το twitter κι ελάτε γήπεδο να μας φοβούνται"

"Κόψτε το twitter κι ελάτε γήπεδο να μας φοβούνται"

Αιχμηρός ο Δημήτρης Χατζηχρήστος στον sportdog, για τη διαιτησία, τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και τον κόσμο της ομάδας, που γράφει στα Social Media και δεν πηγαίνει στο γήπεδο!..

Ο ηγέτης της "Original 21" σχολίασε πως δεν περίμενε το χθεσινό παιχνίδι για να καταλάβει τον τρόπο που θα αντιμετωπίζουν φέτος την ΑΕΚ οι διαιτητές. Είχε πάρει ...γραμμή από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις ανακοινώσεις της διοίκησης της ΠΑΕ, την οποία και χαρακτήρισε... ανύπαρκτη.

Διαβάστε τις δηλώσεις του στον σκύλο, που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον...

Έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι στην Κομοτηνή; Η ΑΕΚ φωνάζει για τη διαιτησία...
«Το τρόπο αντιμετώπισης της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα, τον είδαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που ήταν διαιτητής ο Σιδηρόπουλος. Δεν περιμέναμε το παιχνίδι στην Κομοτηνή. Τίποτα, έχουμε μείναμε στην απόφαση του Βασάρα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (σ.σ αναφέρεται στο παιχνίδι της σεζόν 2004/05, όταν οι "κιτρινόμαυροι" ζήτησαν πέναλτι στον Μπούρμπο, που δεν δόθηκε ποτέ-το παιχνίδι είχε λήξει 0-0), που στέρησε από την ΑΕΚ τη δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, που μπορεί να έβαζαν μερικά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία. Ίσως ήταν όλα διαφορετικά σήμερα».

Η διοίκηση, πάντως, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της για προσπάθεια αφανισμού της ομάδας...
«Με τις ανακοινώσεις που βγάζει η διοίκηση, δεν λύνεται κανένα πρόβλημα. Η ομάδα είναι ανυπεράσπιστη, δεν λειτουργεί η ΠΑΕ. Στην ΑΕΚ υπάρχει μόνο ο κόσμος της. Αυτοί που είναι στο γήπεδο, έτσι, κι όχι αυτοί που κάθονται σπίτι και γράφουν σε facebook και twitter. Όσο πιο γρήγορα καταλάβει ο κόσμος πως μόνο αυτός μπορεί να δώσει τη λύση, τόσο το καλύτερο».

Υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον;
«Πώς να είμαι αισιόδοξος, όταν ξέρω πως μέσα στο γήπεδο η ομάδα θα έχει την ίδια αντιμετώπιση; Ξαναλέω πως ο μοναδικός τρόπος για να βρεθεί λύση στην ΑΕΚ, είναι να υπάρχει έντονη η παρουσία του κόσμου. Με 7, 8 και 10 χιλιάδες οπαδούς, δεν σε φοβάται κανείς. Τι θα γινόταν, όμως, αν υπήρχαν κάθε αγωνιστική στο γήπεδο 50 χιλ. οπαδοί; Θα ήταν ίδια η αντιμετώπιση;».

Συντάκτης: Γιώργος Κτενάς
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags