Facebook Pixel Τρελό καψώνι του Πανόπουλου στον Ντιέ!
| 2014-01-10 11:15:00

Τρελό καψώνι του Πανόπουλου στον Ντιέ!

Τρελό καψώνι του Πανόπουλου στον Ντιέ!

Ο Πανόπουλος είναι πρόεδρος με τα όλα του. Παραδοσιακός που λέμε. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα. Και δεν ανέχεται από κανέναν μαγκιές.

Ο Σερζ Ντιέ το παρατράβηξε το σχοινί τελευταία και ήταν επόμενο να νιώσει την οργή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθης. Δεν ήταν και λίγο αυτό που έκανε ο Ιβοριανός μέσος.

Έπαιξε με τα νεύρα του Πανόπουλου και τώρα θα το πληρώσει ακριβά. Τι έκανε; Άρχισε να προκαλεί με τη συμπεριφορά του για να φύγει από την ομάδα ως ελεύθερος. Αντιεπαγγελματικό όσο δεν πάει. Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι ήθελε να φύγει γιατί ήδη προετοίμαζε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μιλώντας με δύο άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Γάτος ο Πανόπουλος, κατάλαβε το παιχνίδι που έπαιζε ο Ντιέ και τώρα θα πληρώσει. Ενώ αρχικά είχε αποφασίσει να τον διώξει με τις κλωτσιές, τελικά άλλαξε γνώμη και ετοιμάζεται πλέον να χορέψει στο ταψί τον Αφρικανό άσο. Θα τον βάλει στο "ψυγείο" για παραδειγματισμό. Δεν θα τον αφήσει να φύγει για να του κάνει το χατίρι. Θα τον τιμωρήσει έτσι για τη συμπεριφορά του και θα τον αναγκάσει να σκάσει από το κακό του.

Δεν είναι και λίγο, άλλωστε, ένας ποδοσφαιστής που είναι στη δύση της καριέρας του να μείνει μισή σεζόν ανεργός. Κλωτσώντας μπάλες στις προπονήσεις μόνος του και κάνοντας τρεξιματάκι. Ας πρόσεχε...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags