Facebook Pixel Έφυγε από την Ελλάδα με τρελά λεφτά!
| 2014-09-07 20:54:00

Έφυγε από την Ελλάδα με τρελά λεφτά!

Έφυγε από την Ελλάδα με τρελά λεφτά!

Ποιος ποδοσφαιριστή αποχώρησε από την Σούπερ Λιγκ για ομάδα του εξωτερικού, υπογράφοντας «παραμυθένιο» συμβόλαιο. Τα νούμερα θα σας... ζαλίσουν!

Η κρίση έχει υποχρεώσει πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές να φεύγουν από την Ελλάδα και να πηγαίνουν στο εξωτερικό, ώστε να βρουν καλύτερα και πιο... σίγουρα συμβόλαια. Βέβαια, η νέα αυτή κατάσταση έχει δημιουργήσει και πολλές ευκαιρίες, καθώς κάποια παιδιά έχουν βρει και έχουν πάρει... τρελά λεφτά όχι μόνο για την σημερινή εποχή, αλλά γενικότερα.

Στην σχετική λίστα των «τυχερών» προστέθηκε πρόσφατα και ο Αμίρ Κούρντι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την Αλ Αχλί και... γέμισε τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Ο νεαρός και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, ο οποίος γεννήθηκε στις 9/11/1991 στην Σαουδική Αραβία αλλά έχει ωστόσο, ελληνική υπηκοότητα, υπέγραψε ένα... παραμυθένιο συμβόλαιο, το οποίο ίσως να μην έβρισκε στην χώρα μας ούτε τις καλές εποχές.

Ο Κούρντι άφησε τον Πανιώνιο για την Αραβία, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές. Αυτές ξεκινούν από τις 600.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, άλλη μία «600αρα» τον δεύτερο και τον τρίτο φθάνουν τις 900.000 ευρώ!

Χάσετε μήπως το μέτρημα; Ο Κούρντι για τα τρία χρόνια θα πάρει 2.1 εκατομμύρια ευρώ!!!

Διαβάστε κι αυτό! Σέξι ατύχημα: Παρουσιάστρια χωρίς εσώρουχο (vid)




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags