Facebook Pixel Μεταγραφή Ιβάν σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας!
| 2014-09-09 11:30:00

Μεταγραφή Ιβάν σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας!

Μεταγραφή Ιβάν σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ SPORTDOG: Ποιον ξένο επιθετικό "έστειλε" ο Σαββίδης και πού; ΓΙΑΤΙ προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση; Ο σκύλος, που μυρίζει τα πάντα, έχει το ρεπορτάζ!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές συναντήθηκαν αυτό το καλοκαίρι ο Ιβάν Σαββίδης με τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς προκειμένου ο Σέρβος επιθετικός να παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Τελευταία συνάντηση έγινε, μάλιστα, πριν από τη ρεβάνς με τη Ζίμπρου, οπότε οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του Σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty".

Ο Βούκιτς αποτελεί, ως γνωστόν, προσωπική μεταγραφή και μεγάλη αδυναμία του Σαββίδη και γι΄ αυτό το αφεντικό του ΠΑΟΚ κατέβαλλε αρκετές προσπάθειες για να τον κρατήσει στην ομάδα. Του πρόσφερε, μάλιστα, συμβόλαιο με αύξηση των αποδοχών του σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν! Αλλά η παραμονή του ναυάγησε μετά από παρέμβαση του Αναστασιάδη... 

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ "κλωτσούσε" από την αρχή στην ανανέωση του Σέρβου άσου μιας και θεωρούσε ότι δεν ταίριαζε στην καινούργια και νεανική ομάδα που έφτιαχνε. Πέρασε, λοιπόν, το δικό του κόντρα στην επιθυμία του ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν ήθελε να παρέμβει στο έργο του προπονητή. Έτσι, μετά την πρόκριση του Δικέφαλου στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ξεκαθαρίστηκε στον 35χρονο επιθετικό ότι δεν υπήρχε οριστικά θέση γι΄ αυτόν στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Σαββίδης, όμως, δεν άφησε ...ξεκρέμαστο τον αγαπημένο του παίκτη. Ουσιαστικά ήταν αυτός που τον έστειλε στη Βέροια, με την οποία ο ΠΑΟΚ διατηρεί πλέον άριστες σχέσεις. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει αναπτύξει φιλίες με το νέο αφεντικό της Βασίλισσας του Βορρά, Θεόδωρο Καρυπίδη, και έτσι ήταν εύκολο να γίνει το deal με τον Βούκιτς. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός πως η Βέροια δέχτηκε να αποδεσμεύσει τον Παπαδόπουλο από τη συμφωνία που είχαν κάνει προκειμένου να αποκτήσει τον πρώην επιθετικό του Δικέφαλου.

Το πρώτο "αντάλλαγμα" ήταν ο δανεισμός του νεαρού Παναγιωτούδη και το δεύτερο η απόκτηση του Βούκιτς με τις ...ευλογίες του Σαββίδη. Όπως, μάλιστα, λέγεται στη μανατζερική πιάτσα από το συμβόλαιο (200-220.000 ευρώ) που υπέγραψε ο Σέρβος στη Βέροια ένα μέρος καλύφθηκε από το αφεντικό του ΠΑΟΚ. Όσοι δε γνωρίζουν καλά τη σχέση Σαββίδη-Βούκιτς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο όταν ο έμπειρος φορ κρεμάσει τα παπούτσια του να αναλάβει κάποιο πόστο στον ΠΑΟΚ.  

ΚΑΥΤΟ: Σεξοβόμβα παρουσιάστρια ανοίγει τα πόδια και μας δείχνει το... "Κλικ" για το βίντεο   εδώ!   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags