Facebook Pixel Απίστευτος Μάγκατ! Τι ζήτησε από τον Μήτρογλου;
| 2014-09-24 14:15:00

Απίστευτος Μάγκατ! Τι ζήτησε από τον Μήτρογλου;

Απίστευτος Μάγκατ! Τι ζήτησε από τον Μήτρογλου;

Δεν υπάρχει η ...ιατρική συμβουλή που είχε δώσει ο Γερμανός προπονητής στον άσο του Ολυμπιακού προκειμένου να του ...θεραπεύσει το γόνατο! Θα πάθετε μεγάλη πλάκα, λέμε...

Έναν εφιάλτη φαίνεται ότι βίωνε ο Κώστας Μήτρογλου στη Φούλαμ. Δεν του έφτανε του Έλληνα επιθετικού το πρόβλημα στο γόνατό του, είχε και τον Φέριξ Μάγκατ πάνω από το κεφάλι του να προσπαθεί να τον κάνει καλά με τα ...γιατροσόφια του!

Όχι, δεν κάνουμε καμία πλάκα. Ο Γερμανός τεχνικός, που συνηθίζει να προτείνει στους παίκτες του κομπογιαννίτικες μεθόδους θεραπείας, είχε ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα της αποθεραπείας του άσου του Ολυμπιακού όσο καιρό συνυπήρξαν στην αγγλική ομάδα.

Ο Μάγκατ, που προφανώς δεν έχει ιατρικές γνώσεις, είχε ζητήσει κάποια στιγμή από τον διεθνή φορ να ακολουθήσει τη θεραπεία του ...λαρδιού! Του είχε πει, δηλαδή, να τοποθετεί λαρδί (χοιρινό λίπος) κάθε βράδυ στο τραυματισμένο του γόνατο και έτσι θα γινόταν καλά!

Απίστευτα πράγματα από τον Γερμανό τεχνικό που γενικά δεν φημίζεται για τη σοβαρότητά του. Ευτυχώς για τον Μήτρογλου, πάντως, που αποχώρησε εγκαίρως από τη Φούλαμ γλυτώνοντας από τον Μάγκατ και βρίσκοντας την ...υγεία του στον Ολυμπιακό. 

ΠΙΠΗ ΦΑΚΙΔΟΜΥΤΗ: Αυτή είναι η τσόντα που γύρισε μετά από χρόνια! Δες ακατάλληλο υλικό   ΕΔΩ  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags