Facebook Pixel Ποιον διώχνει και ποιον φέρνει ο Βόκολος!
| 2014-11-18 14:30:00

Ποιον διώχνει και ποιον φέρνει ο Βόκολος!

Ποιον διώχνει και ποιον φέρνει ο Βόκολος!

Ξένος ποδοσφαιριστής, που ήρθε πέρσι με πολλές προσδοκίες αλλά δεν έχει προσφέρει στο Τριφύλλι, αναμένεται να αποχωρήσει προσεχώς. Ποιος προορίζεται για αντικαταστάτης του;

Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει πιάσει εδώ και μερικές μέρες δουλειά στον Παναθηναϊκό σχεδιάζοντας τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει Ιανουαρίου.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έχει αποφασίσει μεταξύ άλλων και μία αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή από το υπάρχον ρόστερ που δεν έχει μπορέσει ακόμα να προσφέρει στην ομάδα.

Ο λόγος για τον Εμίρ Μπαϊράμι που δείχνει ότι δεν ξεπερνάει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από πέρυσι στη μέση. Μπορεί ο Σουηδός άσος να αποτέλεσε μία από τις πιο σημαντικές και ελπιδοφόρες μεταγραφές της προηγούμενης σεζόν αλλά παρόλο που στον Παναθηναϊκό τον πίστεψαν και τον στήριξαν δεν έχει καταφέρει να επανέλθει 100% στη δράση.

Γι΄ αυτό ο αντικαταστάτης του Νίκου Νταμπίζα θα κοιτάξει πώς θα μπορέσει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να βρει τη φόρμουλα να αποδεσμεύσει την ομάδα από έναν ποδοσφαιριστή που απολαμβάνει ένα από τα πιο υψηλά συμβόλαια του συλλόγου χωρίς να αγωνίζεται.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Μπαϊράμι, οι Πράσινοι κινούνται ήδη για την απόκτηση του Χάρη Μαυρία από τη Σάντερλαντ. Ο παίκτης αποτελεί θερμή εισήγηση του Γιάννη Αναστασίου, γίνονται μεγάλες προσπάθειες να αποκτηθεί δανεικός τον Γενάρη, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Τριφυλλιού.

ΧΑΜΟΣ: Έκλεψαν το κινητό ηθοποιού και ανακάλυψαν ακατάλληλες φωτογραφίες! Δείτε τις   ΕΔΩ  

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags