Facebook Pixel Έτσι θα απαντήσει ο ΠΑΟΚ στο κάζο με Ντέβιτς!
| 2015-01-24 23:30:00

Έτσι θα απαντήσει ο ΠΑΟΚ στο κάζο με Ντέβιτς!

Έτσι θα απαντήσει ο ΠΑΟΚ στο κάζο με Ντέβιτς!

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου την πάτησαν για τα καλά με τον Ουκρανό επιθετικό ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Ο SportDog έχει το ρεπορτάζ!

Το μεγάλο κάζο με τον Μάρκο Ντέβιτς δεν έχει απογοητεύσει σε καμία περίπτωση τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Αντιθέτως, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog από τη Θεσσαλονίκη, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν πεισμώσει και δουλεύουν ήδη για τον επόμενο στόχο.

Όπως λέγεται, μάλιστα, οι "ασπρόμαυροι" κινούνται για επιθετικό, καλό όνομα, που μπορεί να κάνει "γκελ" στον κόσμο. Πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να γίνει μια μεταγραφή ενός φορ εγνωσμένης αξίας για να …ξεχαστεί η περίπτωση του Ντέβιτς και, φυσικά, η μεγάλη επικοινωνιακή ήττα της διοίκησης.

Προφανώς και έγιναν λάθος χειρισμοί στην υπόθεση του Ουκρανού επιθετικού και γι΄ αυτό από την ΠΑΕ θέλουν να …ρεφάρουν με μία κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση. "Θα φέρουμε επιθετικό καλύτερον από τον Ντέβιτς και να δούμε τι θα λένε μετά…", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια ανθρώπου που βρίσκεται κοντά στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

ΤΡΕΛΗ ΚΑΖΟΥΡΑ στον ΠΑΟΚ από τα "ερυθρόλευκα" ΜΜΕ για τον Ντέβιτς! Διαβάστε τι έγραψαν ΕΔΩ 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags