Facebook Pixel Λέτε να φέρουν πίσω τον παικταρά οι Αγγελόπουλοι;
| 2015-04-23 13:30:00

Λέτε να φέρουν πίσω τον παικταρά οι Αγγελόπουλοι;

Λέτε να φέρουν πίσω τον παικταρά οι Αγγελόπουλοι;

Μόνο τρελό σενάριο δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα ο συγκεκριμένος παίκτης. Τα τρία σημάδια για την πιθανή επιστροφή.

Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, καθώς με νίκη οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν το 3-1 στη σειρά και θα πάρουν τη μεγάλη πρόκριση για το Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης. 

Είναι επόμενο, λοιπόν, άπαντες στο στρατόπεδο των Πειραιωτών να έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά στην αποψινή μεγάλη "μάχη" απέναντι στους Μπλαουγκράνα.

Κάθε μεταγραφική πρόβλεψη, λοιπόν, ειδικά αυτή την περίοδο, δεν μπορεί να βασιστεί σε πληροφόρηση, αλλά σε κάποιες ενδείξεις που υπάρχουν και μπορούν το καλοκαίρι να σημάνουν μια μεγάλη επιστροφή στο Λιμάνι. 

Ο λόγος για τον Κάιλ Χάινς, οποίος βρέθηκε ξανά στην Ελλάδα αυτές τις μέρες για τα παιχνίδια της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό και σε όλες του τις δηλώσεις τόνισε πόσο χαρούμενος ένιωσε που επέστρεψε, έστω και για λίγο, στη χώρα μας.

Μάλιστα, ο Αμερικανός άσος στο παριθώριο των αγωνιστικών υποχρεώσεων πρόλαβε να επισκεφθεί τα αγαπημένα του στέκια και να δει τους καλούς φίλους που έχει εδώ, όπως για παράδειγμα τον Μπάλας Μέγιερι, τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις από τότε που αγωνιζόταν στους Ερυθρολεύκους.

"Η διετία που πέρασα στην Ελλάδα ήταν εντυπωσιακή. Χρωστάω πολλά στον σύλλογο και τους προπονητές μου. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό για όλους, γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία, όταν οι περισσότεροι με αγνοούσαν. Είχα την ευκαιρία να παίξω για έναν μεγάλο σύλλογο, σαν τον Ολυμπιακό. Χρωστάω την καριέρα μου και τη μαχητικότητά μου ως παίκτη, στον σύλλογο. Με βοήθησε να ανέβω επίπεδο και να αγωνίζομαι στην Euroleague", δήλωσε ο Χάινς σε μία από τις συνεντεύξεις που παραχώρησε σε ελληνικό Μέσο εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς την πρώην ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και για την Ελλλάδα.

"Σίγουρα μου λείπει ο καιρός. Όπως φυσικά πολλοί από τους συμπαίκτες που είχα τότε, ή ακόμα και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Έκανα πολλούς φίλους εδώ, γι΄ αυτό διατηρώ επαφή με πολλά παιδιά από εκείνη την ομάδα. Έχουμε όλοι υπέροχες αναμνήσεις".

Πόσο τυχαίες μπορεί να χαρακτηριστούν όλες αυτές οι δηλώσεις του Χάινς για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα; Δε λέμε ότι ο Αμερικανός ...προετοιμάζει το έδαφος για την επιστροφή του, αλλά το γεγονός ότι λατρεύει τη χώρα μας και την πρώην ομάδα του, σημαίνει από μόνο του πολλά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, σε περίπτωση που πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη ρωσική ομάδα.

Και εδώ πάμε στο δεύτερο "σημάδι". Τον Ιούνιο του 2013 ο Αμερικανός άσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την "αρκούδα", κάτι που σημαίνει ότι αυτό το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Η αλήθεια είναι ότι 28χρονος πάουερ φόργουορντ δεν έκανε το "μπαμ" που περίμενε στην ομάδα της Μόσχας και πως από "πρώτο βιολί" που ήταν στον Ολυμπιακό μετατράπηκε σε ...κομπάρσος την πρώτη χρονιά και σε "πολύτιμη λύση" τη δεύτερη, με τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απήλαυσε για δύο χρόνια το ηγεμονικό συμβόλαιο των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, γιατί τώρα να μην επιστρέψει στον Ολυμπιακό, με λιγότερα χρήματα μεν, αλλά με περισσότερη δόξα δε και φυσικά καλύτερη ψυχολογία;

Και κάτι τελευταίο, εξίσου σημαντικό. Το διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Χάινς μπορεί να μην ήταν ...βελούδινο, αφού ο παίκτης έκανε σήριαλ το θέμα της ανανέωσής του και έφυγε τελικά από την ομάδα για καθαρά οικονομικούς λόγους, ωστόσο πλέον η σχέση του με τους Πειραιώτες έχει αποκατασταθεί πλήρως. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να δείξουν στον παίκτη πως ...περασμένα ξεχασμένα, μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, στην πρώτη εμφάνιση του Αμερικανού στο ΣΕΦ ως αντίπαλος, με τη βράβευση που του επιφύλασσαν πριν από το τζάμπολ μέσα σε κλίμα αποθέωσης. Τυχαίο κι αυτό; Δε νομίζουμε...

 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags