Facebook Pixel Επιβεβαίωση: Αυτή είναι η καψούρα του Μαρινάκη!
| 2015-05-28 21:00:00

Επιβεβαίωση: Αυτή είναι η καψούρα του Μαρινάκη!

Επιβεβαίωση: Αυτή είναι η καψούρα του Μαρινάκη!

Παικταράς, με βαρύ βιογραφικό που αν έρθει στην Ελλάδα θα κάνει πάταγο! Είναι ο No1 στόχος για την άμυνα και μεγάλος πόθος του προέδρου! Πρώτος το έγραψε ο SportDog… 

Σε αναζήτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο κέντρο της άμυνας βρίσκεται ο Ολυμπιακός και ήδη στο μπλοκάκι των φετινών νταμπλούχων βρίσκονται πάρα πολλά ονόματα, καθώς οι προτάσεις που φθάνουν καθημερινά από μάνατζερ, είναι αμέτρητες.

Υπάρχει όμως ένας παίκτης από το εξωτερικό, ο οποίος αρέσει πάρα πολύ και στον Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν αποκλείεται τελικά να είναι αυτός ο "εκλεκτός" για τη θέση του στόπερ. Έχει δυνατό όνομα, καλό βιογραφικό και οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι προσιτές για τους Πειραιώτες. 

Για να μην μπερδεύεστε, δεν αναφερόμαστε στον Νεμάνια Βίντιτς, η υπόθεση του οποίου έχει "κολλήσει" το τελευταίο διάστημα, αλλά στον Άλεξ της Μίλαν, ένα όνομα που σας αποκάλυψε πρώτη η στήλη "SportDog Penalty" αργά χθες το βράδυ και πολύ πριν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. 

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα, ωστόσο δεν υπολογίζεται και οι "ροσονέρι" τον έχουν βγάλει στο σφυρί με δύο εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για έναν παίκτη με τρομερές παραστάσεις στην καριέρα του που μπορεί δεδομένα να ηγηθεί της "ερυθρόλευκης" οπισθοφυλακής. 

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Σκύλου, ο Άλεξ έχει προταθεί απευθείας στον Βαγγέλη Μαρινάκη από φίλο του γνωστό ατζέντη και όχι στα γραφεία της ΠΑΕ. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος κάνει "κλικ" στο αφεντικό των Πειραιωτών κι αυτό από μόνο του μπορεί να τον χρίσει φαβορί για τη μεταγραφή του στόπερ. 

Το θέμα με τον Άλεξ κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα και στα υπόλοιπα Μέσα, ωστόσο αποτελεί μεγάλη αποκάλυψη του "SportDog Penalty" από τα ξημερώματα. Ιδού και τα τιτιβίσματα...

Θες να μαθαίνεις πρώτος όλα τα μεγάλα μεταγραφικά νέα; Κάνε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags