Facebook Pixel Χοντρό χουνέρι του Ρατς στον Άρνεσεν!
| 2015-08-19 22:30:00

Χοντρό χουνέρι του Ρατς στον Άρνεσεν!

Χοντρό χουνέρι του Ρατς στον Άρνεσεν!

Το φύλαγε μανιάτικο ο Ρουμάνος στους ανθρώπους του Δικεφάλου και τους ανάγκασε να βλαστημήσουν την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισαν να τον διώξουν από τον σύλλογο!

Σα "βόμβα" έσκασε πριν από περίπου ένα μήνα η απόφαση στον ΠΑΟΚ να "τελειώσει" τον Ράζβαν Ρατς, έναν ποδοσφαιριστή που πέρυσι ήταν από τους λίγους που είχαν ξεχωρίσει σε μία ακόμα άσχημη χρονιά και φυσικά έναν παίκτη που είχε από τα πιο ακριβά συμβόλαια στον σύλλογο.

Ο Ρουμάνος φυσικά και δε χάρηκε καθόλου με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ενώ κόντρα στα ρεπορτάζ των πρώτων ημερών, ο έμπειρος μπακ δεν έδειξε καμία διάθεση να χαρίσει χρήματα.

Γι΄ αυτό λοιπόν, όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη "SportDog Penalty", ο ΠΑΟΚ για να τον ξεφορτωθεί και να πάρει μεταγραφή στη Ράγιο Βαγιεκάνο, αναγκάστηκε ουσιαστικά να χρηματοδοτήσει το συμβόλαιό του!

Ο Ρουμάνος από την αρχή ήταν σκληρός διαπραγματευτής στις συζητήσεις με τον Φρανκ Άρνεσεν, καθώς ήξερε ότι είχε το πάνω χέρι λόγω του κλειστού συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια με συνολικές αποδοχές κοντά στο 1.2 εκατ. ευρώ και γι΄ αυτό δεν ...τρόμαξε κιόλας, κάποια στιγμή, με την "απειλή" που κυκλοφόρησε στα media πως η αγωνιστική περιθωριοποίηση του στον ΠΑΟΚ, θα του κόστιζε την κλήση του στην εθνική Ρουμανίας.

Ο Ρατς γνώριζε πολύ καλά, άλλωστε, πως θα είναι μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, ό,τι κι αν γινόταν, ακόμη και ...τιμής ένεκεν, αφού είναι ο μεγάλος αρχηγός της ομάδας.

Ωστόσο, τα χρήματα δεν είναι ο μοναδικός λόγος που δε ήθελε να τα βρει φιλικά με τον Δικέφαλο, μιας και οι πληροφορίες του Σκύλου αναφέρουν πως ο έμπειρος άσος έχει και κάποια προσωπικά ζητήματα, αφού είναι "τρελαμένος" από τη συμπεριφορά που αντιμετώπισε.

Ο Ρατς έχει στραβώσει πολύ άσχημα με τους Τούντορ και Άρνεσεν, καθώς θεωρεί ότι αυτοί ευθύνονται για το διαζύγιό του με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα πιστεύει πως από την πρώτη τους μέρα στην Τούμπα, είχαν αποφασίσει να τον διώξουν για να φέρουν στη θέση του, τον "δικό" τους Μαρίν Λέοβατς!

Όλα αυτά, λοιπόν, υποχρέωσαν τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ...απαλλαγεί από τον Ρατς, να καλύψει τη μεγάλη διάφορα σε σχέση με όσα του δίνει η Ράγιο, δηλαδή περίπου 300.000 ευρώ. Πρόκειται, φυσικά, για ένα αρκετά σημαντικό ποσό, το οποίο καλείται να πληρώσει ο Δικέφαλος, εξαιτίας λάθος χειρισμών. Ο Ρουμάνος, πάντως, την εκδίκησή του, έστω και με αυτόν τρόπον, την πήρε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Eπιβεβαίωση SportDog: Σφήνα Ολυμπιακού σε ΠΑΟΚ!
 



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags