Facebook Pixel Διαλύει τον ΠΑΟ του Αναστασίου! Καθαρίζει και τον...
| 2016-02-09 13:45:00

Διαλύει τον ΠΑΟ του Αναστασίου! Καθαρίζει και τον...

Διαλύει τον ΠΑΟ του Αναστασίου! Καθαρίζει και τον...

Γενικό "ξήλωμα" από τον Στραματσιόνι! Έχει αποφασίσει να διώξει έναν ακόμα ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ ποδοσφαιριστή και "παιδί" του προηγούμενου κόουτς! Ποιος είναι ο 6ος που θα πάρει πόδι;

Σκούπα και φαράσι έχει πάρει ο Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, προσπαθώντας να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι οι Πράσινοι προχώρησαν σε εννιά μεταγραφές τον Γενάρη (Μπουμάλ, Μέστο, Π. Βλαχοδήμος, Ο. Βλαχοδήμος, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Μολέδο, Βιγιαφάνες, Λέτο), ενώ δεν ήταν και λίγοι οι παίκτες που αποχώρησαν (Καρέλης, Ατζαγκούν, Νίνης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος).

Ο Ιταλός τεχνικός λέγεται ότι θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα του Γιάννη Αναστασίου και γενικά να "διαγράψει" ό,τι θυμίζει τον προκάτοχό του. Γι΄ αυτό το "πλάνο εκκαθάρισης" αναμένεται να συνεχιστεί το καλοκαίρι με παίκτες που ήρθαν στη θητεία του προηγούμενου τεχνικού και, σύμφωνα με τον Αντρέα Στραματσόνι, δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο Τριφύλλι.

Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται ότι ανήκει ακόμα ένας παίκτης που επί Γιάννη Αναστασίου ήταν βασικός κι αναντικατάστατος και πλέον βρίσκεται εκτός πλάνων. Ο λόγος για τον Νάνο που δεν έχει κερδίσει τον νέο προπονητή του και είναι χαρακτηριστικό ότι αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό στο ματς με την Ξάνθη, όπου δεν είχε καλή απόδοση, δικαιώνοντας στην ουσία τον Ιταλό τεχνικό που στα προηγούμενα ματς εμπιστευόταν τον Ντάνιελ Πράνιτς.

Έτσι, ο Ισπανός μπακ πολύ δύσκολα θα πάρει άλλες ευκαιρίες από τον προπονητή του μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ αναμένεται να είναι στη "μαύρη λίστα" με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρέλα από Γιαννακόπουλο - Φέρνει κι άλλον, ποιον διώχνει!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags