Facebook Pixel «Μπαμ» με Γιαταμπαρέ ο ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-05-21 23:30:00

«Μπαμ» με Γιαταμπαρέ ο ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μπαμ» με Γιαταμπαρέ ο ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Δικέφαλο, που ήδη συζητά με παίκτες για την επόμενη σεζόν. Το όνομα έκπληξη που προτάθηκε στον Μίχελ και ο αμυντικός χαφ.

Μπορεί τα πλέι οφ να βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο στον ΠΑΟΚ τρέχουν με γοργούς ρυθμούς για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Άλλωστε, πριν καν αποφασίσουν για τον νέο προπονητή, ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται εδώ και μέρες στο εξωτερικό και αναζητά παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, μεταξύ των ελεύθερων παικτών που βρίσκονται στην λίστα του Σλοβάκου, είναι και ο Αμπντούλ Σισοκό. Ο Μίχελ έχει παρακολουθήσει από κοντά τον 26χρονο παίκτη από το Μάλι, ο οποίος μετρά φέτος με 30 συμμετοχές και 3 γκολ με τη φανέλα της Μαγιόρκα στη Segunda Division και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, αλλά και αριστερό μπακ.

Ο Σισοκό ξεκίνησε την καριέρα του από την Τρουά, ενώ στο καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στην Ιταλία για χάρη της Ουντινέζε, υπογράφοντας 5ετές συμβόλαιο, δίχως όμως να καταφέρει να καθιερωθεί. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Μπρεστ όπου παρέμεινε για 1.5 χρόνο, ενώ κατόπιν βρέθηκε στην Ισπανία, όπου αρχικά αγωνίστηκε με τη Χέρκιουλες στη Segunda την περίοδο 2013-14 και έπειτα στην La Liga, μετρώντας 11 εμφανίσεις με τη Γρανάδα, προτού ενσωματωθεί στη Μαγιόρκα το προηγούμενο καλοκαίρι.

Εκτός όμως από τον Σισοκό, για τον οποίο έχει αποκτήσει πλέον προσωπική άποψη ο Μίχελ, το Γραφείο μάνατζερ στο οποίο ανήκει ο παίκτης, έχει προτείνει στον ΠΑΟΚ και επιθετικό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, πρόκειται για τον Μουσταφά Γιαταμπαρε, τον 30χρονο αδερφό του Σαμπού (πρώην παίκτη του Ολυμπιακού) που εκτός από την κορυφή της επίθεσης, αγωνίζεται και στα δυο "φτερά", εφόσον του ζητηθεί από τον προπονητή.

Ο Γιαταμπαρέ ανήκει στην Τραμπζονσπορ ως το 2017, με τους Τούρκους να έχουν πληρώσει 2.5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Γκινγκάμπ, ενώ την φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μονπελιέ, με το «ενοίκιο» του να φτάνει τις 950.000 ευρώ. Ο έμπειρος άσος δεν πρόκειται να μείνει στην Τράμπζον και σίγουρα αποτελεί μία ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το τελικό «οκ» για τη μεταγραφή στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπως μάθαμε, θα το δώσει ο νέος προπονητής.

Δείτε τους:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags