Facebook Pixel Εκεί είχε υπογράψει ο Βίκτορ πριν τον Ολυμπιακό!
| 2016-06-23 20:05:00

Εκεί είχε υπογράψει ο Βίκτορ πριν τον Ολυμπιακό!

Εκεί είχε υπογράψει ο Βίκτορ πριν τον Ολυμπιακό!

Λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες, ο Ισπανός κόουτς είχε κλείσει σε άλλη ομάδα. Διαβάστε το φοβερό παρασκήνιο πίσω από την πρόσληψή του στο Λιμάνι…

Τρομερές ήταν οι σημερινές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς όχι μόνο έσκασε η βόμβα με την παραίτηση του Μάρκο Σίλβα, αλλά αμέσως ανακοινώθηκε και ο διάδοχός του, που δεν είναι άλλος από τον Βίκτορ Σάντσεθ.

Ο Ισπανός, που είχε περάσει ξανά από το Λιμάνι ως βοηθός του Μίτσελ, συζήτησε με τους Πειριαώτες και δέχθηκε να αναλάβει την ομάδα, παρότι βρισκόταν μέχρι και χθες το βράδυ, σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλη ομάδα από την Αγγλία. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του SportDog, η συμφωνία θεωρούνταν κλεισμένη…

Συγκεκριμένα, ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού πλέον, ήταν ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη Νότιγχαμ και οι δυο τους είχαν δώσει τα χέρια για να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία του αγγλικού συλλόγου.

Το deal, όπως μάθαμε, θεωρούνταν δεδομένο, ενώ το ίδιο ισχύει (ακόμα…) και για τη μεταγραφή του Βέλλιου στη Νότιγχαμ, ο οποίος δεν θα ταξιδέψει καν στην Αγγλία για τις τελικές συζητήσεις, αφού αυτές θα τις κάνει ο μάνατζερ του, Πολ Κουτσολιάκος.

Για τον Βίκτορ πάντως, στον Ολυμπιακό είχαν εξαιρετική άποψη από όταν έφυγε από το Λιμάνι λόγω της διαφωνίας του με τον Μίτσελ και για αυτό ήταν σίγουροι πως κάποια μέρα θα γύριζε για να αναλάβει ως πρώτος προπονητής. Τελικά, κάτι ήξεραν (και δικαιώθηκαν), αφού ο Μαρινάκης τον είχε κλείσει για τη Νότιγχαμ, όμως λόγω της ξαφνικής αποχώρησης του Σίλβα, τον… έκλεισε άμεσα για διάδοχό του στο Λιμάνι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιο "προσωπικό πρόβλημα"; Να γιατί έφυγε ο Σίλβα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags