Facebook Pixel Αυτός ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Ολυμπιακό!
| 2016-08-04 13:30:00

Αυτός ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Ολυμπιακό!

Αυτός ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Ολυμπιακό!

Αρχίζουν οι εκκαθαρίσεις στο Λιμάνι, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Χάποελ! Ποιος ενδεκαδάτος άσος φτιάχνει τις βαλίτσες του και πού ετοιμάζεται να πάει; "Κλικ" κι έμαθες... 

Είναι δεδομένο ότι ο αναπάντεχος αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τη Χάποελ, θα φέρει πολλές ανακατατάξεις στην ομάδα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει δώσει ήδη εντολή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, να γίνουν οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις για να αλλάξει το επίπεδο του ρόστερ.

Οι άμεσοι συνεργάτες τού αφεντικού των πρωταθλητών τρέχουν από σήμερα κιόλας το νέο μεταγραφικό πλάνο, το οποίο προβλέπει αρχικά σημαντικές αποχωρήσεις, ακόμα και παικτών που θεωρούνται βασικοί.

Πρώτος στη σχετική λίστα βρίσκεται δεδομένα ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος μετά και τις απογοητευτικές εμφανίσεις ως ...εξτρέμ απέναντι στους Ισραηλινούς, δεν έχει καμία πιθανότητα παραμονής στην ομάδα.

Ακόμα όμως κι αν ο Γάλλος μπακ "έβγαζε μάτια" στα δύο παιχνίδια των προκριματικών, πάλι δύσκολα θα παρέμενε στον Ολυμπιακό, μιας και παρουσιάζει (από πέρυσι) τάσεις φυγής, ενώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του από καλές ομάδες του εξωτερικού που μπορούν να πληρώσουν καλά.

Μία απ΄ αυτές είναι και η Ρόμα, η οποία έχει κάνει ήδη μία πρώτη κρούση στην ελληνική ομάδα, προσφέροντας 6 εκ. ευρώ, αλλά πήρε αρνητική απάντηση. Πλέον, τα δεδομένα είναι διαφορετικά και θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι οι Ερυθρόλευκοι θα καθίσουν πιο εύκολα στο τραπέζι των συζητήσεων για τον νεαρό μπακ, χωρίς να έχουν τις απαιτήσεις των προηγούμενων επαφών, οι οποίες άγγιζαν τα 10 εκ. ευρώ.

Υπάρχει, δηλαδή, ο φόβος ότι μπορεί να πέσει η αξία του παίκτη κι αυτό που επιθυμούν, πια, στο Λιμάνι είναι να εκμεταλλευτούν το ζεστό ενδιαφέρον που υπάρχει αυτή τη στιγμή από τους Ιταλούς, για να πουλήσουν τον παίκτη, που δεν υπολογίζεται ενόψει της σεζόν, ακόμα και με ένα ποσό ανάμεσα στην αρχική πρόταση των Τζιαλορόσι και των αρχικών απαιτήσεων των Ερυθρολεύκων.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Μαζουακού αναμένονται άμεσα και δεν αποκλείεται ο Γάλλος μπακ να είναι ο πρώτος παίκτης που θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον Ολυμπιακό, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags