Facebook Pixel Χρυσάφι στον Μαρινάκη! Αυτόν πουλάει 11 μύρια
| 2016-08-27 13:15:00

Χρυσάφι στον Μαρινάκη! Αυτόν πουλάει 11 μύρια

Χρυσάφι στον Μαρινάκη! Αυτόν πουλάει 11 μύρια

Τεράστιο deal με μυθικό ποσό για τον Ολυμπιακό, ψήνεται τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου - Διαβάστε για ποιον ποδοσφαιριστή των πρωταθλητών πρόκειται!

Οι τυφλοί έχουν δει και οι κουφοί έχουν ακούσει τις τελευταίες ημέρες, για την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει μία γερή αλλαγή στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Προκειμένου να δώσει στην ομάδα του τα στοιχεία που χρειάζεται, για να παραμείνει παντοδύναμη στην Ελλάδα και να διακριθεί στην Ευρώπη.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έχει αποφασίσει να αλλάξει πρόσωπα και καταστάσεις στον Ολυμπιακό και πάνω σε αυτό εργάζονται όλοι!

Από την άποψη ότι ήδη έχουν έρθει στην ομάδα κάποιοι ποδοσφαιριστές, έχουν αποχωρήσει κάποιοι άλλοι και ο αριθμός τους (και εκείνων που θα έρθουν και εκείνων που θα αποχωρήσουν) αναμένεται να αυξηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες...

Με τον SportDog να είναι το πρώτο Μέσο που είχε γράψει ότι στην transfer list, αν προκύψει σούπερ πρόταση, βρίσκεται και το όνομα του Λούκας Μιλιβόγιεβιτς!

Ο οποίος ναι μεν είναι βράχος στη μεσαία γραμμή του συλλόγου, αλλά όπως έχουμε γράψει ξανά υπάρχουν κάποιες προσφορές που κανείς δεν μπορεί να τις αρνηθεί...

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Τα σημερινά ρεπορτάζ θέλουν τη Φιορεντίνα να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μιλιβόγιεβιτς, ενώ υπάρχει και η Ζενίτ που ενδιαφέρεται έντονα!

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η στήλη SportDog Penalty του Σκύλου, στο twitter, ο Σέρβος αποτελεί Νο 1 επιλογή της Ζενίτ για να αντικαταστήσει τον Βίτσελ!

Ο λόγος που δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής; Ο διεθνής Βέλγος μέσος δεν έχει ακόμη πουληθεί από τη ρωσική ομάδα...

Πολύ ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει και η δεύτερη αποκάλυψη που κάνει η στήλη και αφορά την τιμή του "Μίλι"! Γιατί οι άνθρωποι της Ζενίτ μέσα στον Αύγουστο ρώτησαν με πόσα λεφτά θα πουλούσε ο Ολυμπιακός τον παίκτη και η απάντηση έλαβαν ήταν 11 εκ. ευρώ!

Τεράστιο ποσό, από αυτά που μας έχει συνηθίσει να πουλάει ο Ολυμπιακός τους ποδοσφαιριστές του τα τελευταία χρόνια!

Προφανώς μία τιμή που ισχύει (η ίδια ή, ίσως, λίγο χαμηλότερη όσο φτάνουμε στα τέλη Αυγούστου) και για τη Φιορεντίνα, που τα σημερινά ρεποτάζ την παρουσιάζουν ως φαβορί για την απόκτηση του Σέρβου άσου...

** KΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Ποιος Σιόβας; Στόπερ 5 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags