01/10/16 - 11:04

ΑΓΡΙΟΣ βιασμός και ΚΡΑΥΓΕΣ σε δημόσιες τουαλέτες!

Οι κραυγές της 38χρονης σε δημόσιες τουαλέτες λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα Τετάρτης (28/9) κινητοποίησαν πολίτες να ειδοποιήσουν την Αστυνομία

ΑΓΡΙΟΣ βιασμός και ΚΡΑΥΓΕΣ σε δημόσιες τουαλέτες!
31.636views 0shares

Έτσι σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελέυθερος», αστυνομικοί έφτασαν μετά από λίγο στα δημόσια αποχωρητήρια της πλατείας Σολώμου της Λευκωσίας αντικρίζοντας στις αντρικές τουαλέτες μια γυμνή γυναίκα και έναν άντρα μόνο με το εσώρουχο.

Από έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα 38 ετών από την Ρωσία ήταν βαριά τραυματισμένη στο πρόσωπο και αλλού και σε έντονη κατάσταση μέθης σε σημείο που δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον.

Ο 38χρονος φερόμενος ως δράστης της υπόθεσης ήταν Κύπριος άστεγος ο οποίος πήγε για κατάθεση στο ΤΑΕ αναφέροντας πως ότι έγινε ήταν υπό την συγκατάθεση της ενώ για τα τραύματα δήλωσε άγνοια.

Η Ρωσίδα δεν κατάφερε ούτε την επόμενη μέρα να δώσει κατάθεση λόγω της άσχημης ψυχολογικής της κατάστασης.

Η ίδια ήρθε στην Κύπρο στις 31 Μαρτίου και έπρεπε να αναχωρήσει για την πατρίδα της στις 29 Ιουνίου παραμένοντας όμως στο νησί παράνομα. Η Πρεσβεία της Ρωσίας να έχει ενημερωθεί σχετικά.

Η υπόθεση συνεχίζεται να διερευνάται από την Αστυνομία ενώ την Πέμπτη (29/9) ο ύποπτος παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για διερευνώμενη υπόθεση βιασμού και επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Makeleio.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ