Facebook Pixel Το πάθος του Ολυμπιακού, ο τρομερός Φορτούνης και η… τρικυμία της ΑΕΚ
| 2016-10-02 21:26:00

Το πάθος του Ολυμπιακού, ο τρομερός Φορτούνης και η… τρικυμία της ΑΕΚ

Το πάθος του Ολυμπιακού, ο τρομερός Φορτούνης και η… τρικυμία της ΑΕΚ

Ένα μικρό σχόλιο για όσα είδαμε στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι, όπου οι Πειραιώτες προηγούνται με 1-0 από το 6ο λεπτό, ενώ έχουν χάσει κι άλλες καλές ευκαιρίες.

Μετά από 45 λεπτά αγώνα ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0 της ΑΕΚ, έχοντας κυριαρχήσει απόλυτα στο γήπεδο και ίσως άξιζε και ένα δεύτερο γκολ.

Ο Μπέντο έχει… πάρει την πρώτη παρτίδα σκάκι από τον Κετσπάγια, καθώς έχει στήσει άριστα τους Πειραιώτες, με τον Μάρτινς να είναι εξαιρετικός στα χαφ, τον Σεμπά να δημιουργεί από τα άκρα και τον Ιντέγιε να μην έχει χάσει μονομαχία στην κορυφή της επίθεσης.

Βέβαια, ο κορυφαίους γηπέδου είναι με διαφορά ο Φορτούνης, ο οποίος κρατάει μπάλα, φτιάχνει τις περισσότερες επιθέσεις της ομάδας του, ενώ από δική του πάσα ξεκινάει η φάση του 1-0, πριν ο εξαιρετικός απόψε Σεμπά, γυρίσει έξυπνα στον Ιντέγιε. Ο Έλληνας άσος έχει ελεύθερο ρόλο και είναι ο οργανωτής του Ολυμπιακού, ενώ δίνει πάρα πολλές μάχες, ακόμα και όταν αμύνεται.

Αυτή ίσως είναι και η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο. Οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν μέσα και… μάσαγαν σίδερα, ενώ στην ΑΕΚ υπήρχε «τρικυμία». Η Ένωση δεν μπορεί να κρατήσει καθόλου μπάλα, περνάει πολύ δύσκολο το κέντρο, ενώ έχουν κάνει αμέτρητα λάθη. Ο Γιόχανσον μοιάζει απελπιστικά μόνος του, ενώ οι Λάζαρος – Πατίτο δεν βοηθούν στο δημιουργικό κόμματι…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags