Facebook Pixel Θα το δούμε κι αυτό; Θα πληρώσει ο Τίγρης τον Ολυμπιακό για το πιο «καυτό» ελληνικό όνομα;
| 2016-10-27 12:00:00

Θα το δούμε κι αυτό; Θα πληρώσει ο Τίγρης τον Ολυμπιακό για το πιο «καυτό» ελληνικό όνομα;

Θα το δούμε κι αυτό; Θα πληρώσει ο Τίγρης τον Ολυμπιακό για το πιο «καυτό» ελληνικό όνομα;

Μπορεί να ακούγεται troll, αλλά δεν είναι, μιας και το ενδιαφέρον της AEK για τον ποδοσφαιριστή είναι δεδομένο, όπως και το ότι οι Πειραιώτες θα αμειφθούν εάν...

Κι όμως, υπάρχει μία πιθανότητα να χρειαστεί η ΑΕΚ να πληρώσει τον Ολυμπιακό για Έλληνα άσο που τόσο την περσινή σεζόν όσο και στο ξεκίνημα της φετινής έχει κάνει εξαιρετικά παιχνίδια.

Θεωρείται, άλλωστε, από πολλούς το πιο hot ελληνικό όνομα αυτή τη στιγμή στη Super League, όπως πέρυσι είχε τον ανάλογο "τίτλο" ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Μανώλη Σιώπη, η περίπτωση του οποίου έπαιξε πριν λίγο καιρό για τον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον φιγουράρει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Μάλιστα, σημερινά "κιτρινόμαυρα" ρεπορτάζ θεωρούν δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του Έλληνα χαφ, ακόμα και τον προσεχή Γενάρη.

Ωστόσο, σε αυτό το ενδεχόμενο, το πολύ πιθανό σύμφωνα με τον Τύπο, η Ένωση θα πρέπει να πληρώσει το 30% (ή το 35% κατά άλλες πληροφορίες) στον ...Ολυμπιακό! Κι αυτό γιατί οι Ερυθρόλευκοι φρόντισαν, παραχωρώντας τον παίκτη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης τον Αύγουστο του 2014, να κρατήσουν ποσοστό μεταπώλησης!

Οπότε είναι δεδομένο ότι αν και εφόσον η ΑΕΚ αποκτήσει τον Μανώλη Σιώπη τον προσεχή Γενάρη και πριν λήξει το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο (καλοκαίρι του 2017) πως θα πρέπει να καταβάλει στους πρωταθλητές και το ανάλογο ποσό από το κόστος της μεταγραφής!

Η μοναδική περίπτωση να αποφευχθεί αυτό το σενάριο είναι τελικά ο παίκτης να πάει στην Ένωση το καλοκαίρι, όταν θα έχει λήξει το συμβόλαιό του και δε θα έχει ισχύ το ποσοστό του Ολυμπιακού.

Εξάλλου, ο Έλληνας χαφ δεν έχει δεχθεί ακόμα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης παρά τις πιέσεις που δέχεται...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags