Facebook Pixel Βόμβες Χριστοβασίλη στο Sportdog για Ίβιτς: "Αυτά μας έκανε στα αποδυτήρια" - "Mικρός προπονητής"!
| 2017-01-24 00:00:00

Βόμβες Χριστοβασίλη στο Sportdog για Ίβιτς: "Αυτά μας έκανε στα αποδυτήρια" - "Mικρός προπονητής"!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Βόμβες Χριστοβασίλη στο Sportdog για Ίβιτς: "Αυτά μας έκανε στα αποδυτήρια" - "Mικρός προπονητής"!

Καυτές δηλώσεις και φοβερή επίθεση από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΣ Γιάννινα κατά του προπονητή του Δικεφάλου! Τι ισχυρίζεται ότι συνέβη με τον Σέρβο μετά απ' το παιχνιδι;

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί μετά τις πολύ σοβαρές καταγγελίες του Βλάνταν Ίβιτς, ότι ο Γιώργος Χριστοβασίλης, έπειτα από το φινάλε του ματς ΠΑΣ ΠΑΟΚ, πήγε στα αποδυτήρια και έβρισε τους παίκτες του Δικέφαλου και τους απείλησε.

O SportDog επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μας εξήγησε για ποιο λόγο κατέβηκε στα αποδυτήρια και επίσης ισχυρίστηκε ότι ο κόουτς του ΠΑΟΚ, έκανε χειρονομίες στους παίκτες του και συγκεκριμένα στον Απόστολο Σκόνδρα, με τον οποίο υπήρξε σοβαρό επεισόδιο!

"Με κατηγόρησε ο κύριος Ίβιτς, τι να κάνουμε; Εγώ δεν απείλησαν κανέναν! Πήγα στα αποδυτήρια για να του ζητήσω τον λόγο, με ποιο δικαίωμα και γιατί, στην τελευταία ερώτηση της Nova μετά το τέλος του ματς, αναφέρεται στο άτομο μου, ότι είμαι υπεύθυνος για την κατάσταση του γηπέδου, τα τελευταία 10 χρόνια.

Το ακούσατε στη Nova; Και στη συνέντευξη Τύπου που τον ρώτησαν, είπε ότι ξέρετε ποιο είναι αυτό το άτομο. Άρα δεν το αρνείται ότι το είπε", ανέφερε αρχικά μιλώντας στο SportDog.

Και συνέχισε: "Και για να ξέρετε τι έχει γίνει, ο κύριος Ίβιτς βγήκε από τα αποδυτήρια και έκανε χειρονομίες στους ποδοσφαιριστές. Εγώ ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με αυτό το κομμάτι και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο συμβάν στα αποδυτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα και γενικώς.

Ασχολούμαι 15 χρόνια με το ποδόσφαιρο, δεν έχω ποτέ εκφραστεί έτσι. Άρα είχα απολύτως δίκιο. Αλλά απέναντί μας είναι ο ΠΑΟΚ και «περνάνε» τα πράγματα όπως θέλουν. Μπορούσα εγώ να τα βάλω με τους παίκτες; Με ποιο δικαίωμα; Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν μου έκαναν τίποτα, ίσα-ίσα τους έδωσαν και συγχαρητήρια που νίκησαν. Τι άλλο να πω;".

Σε ερώτησή μας για το τι έγινε όταν κατέβηκε στα αποδυτήρια, απάντησε:

"Εγώ πήγα στα αποδυτήρια, να του ζητήσω για ποιο λόγο το είπε αυτό για μένα. Και δεν ήταν εκεί. Εγώ δεν πήγα καθόλου στα αποδυτήρια των ποδοσφαιριστών. Στο γραφείο του πήγα να του το πω, δεν ήταν εκεί και έφυγα. Βγαίνοντας, βγήκε και αυτός από την πόρτα, κάνοντας χειρονομίες στους παίκτες μου.

Δεν απώθησα κανέναν. Δεν μου επιτέθηκε κανένας, δεν επιτέθηκαν σε κανέναν. Ο Ίβιτς έκανε χειρονομίες στον κύριο Σκόνδρα και εγώ συγκράτησα τον ποδοσφαιριστή μου.

Λυπάμαι που μία τόσο μεγάλη ομάδα, έχει έναν τόσο μικρό προπονητή". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags