Facebook Pixel Τρελές βόμβες - Να γιατί τρελάθηκε ο Χριστοβασίλης - Ατάκα-φωτιά "σβούρα", "Το γήπεδο είναι έτσι γιατί..."!
| 2017-01-24 14:30:00

Τρελές βόμβες - Να γιατί τρελάθηκε ο Χριστοβασίλης - Ατάκα-φωτιά "σβούρα", "Το γήπεδο είναι έτσι γιατί..."!

του Γιώργου Κτενά
Τρελές βόμβες - Να γιατί τρελάθηκε ο Χριστοβασίλης - Ατάκα-φωτιά "σβούρα", "Το γήπεδο είναι έτσι γιατί..."!

Ο Γιαννιώτης δημοσιογράφος, Θανάσης Μυριούνης, αποκαλύπτει όσα «καυτά» περιστατικά έγιναν στα Γιάννινα και κανείς δεν έγραψε! Ποια η αλήθεια για το χορτάρι στους Ζωσιμάδες;

Στην αποκάλυψη όσων έγιναν στα αποδυτήρια των Ζωσιμάδων μεταξύ Χριστοβασίλη και Ίβιτς, αλλά και μεταξύ τού προέδρου τού ΠΑΣ Γιάννενα με τους Κωνσταντινίδη - Μίχελ και την ατάκα περί αχαριστίας που ακούστηκε, προχώρησε μέσω του SportDog ο Θανάσης Μυριούνης.

Ο Γιαννιώτης δημοσιογράφος μίλησε ακόμα για το περιστατικό με τους Ακόστα, Μαλεζά και Μπέριο, όλα όσα έγιναν στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα και δεν γράφτηκαν και αναφέρθηκε στον λόγο που το γήπεδο του ΠΑΣ αντιμετωπίζει μόνιμα πρόβλημα τους χειμώνες τα τελευταία χρόνια.

Θανάση, τι έγινε μεταξύ του Ίβιτς και του Χριστοβασίλη χθες το βράδυ;

"Ο Χριστοβασίλης, που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αντιδράσεις, τρελάθηκε επειδή ο Ίβιτς είπε μπροστά στην κάμερα της Nova ό,τι είπε. Η πλευρά του προέδρου υποστηρίζει ότι δεν πήγε στα αποδυτήρια για να επιτεθεί και να βρίσει, αλλά για να ζητήσει τον λόγο από τον Ίβιτς γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο. Το γήπεδο που παίζει ο ΠΑΣ είναι Εθνικό Στάδιο και δεν ανήκει στην ομάδα. Ο ΠΑΣ και ο Χριστοβασίλης το νοικιάζουν, δεν τους ανήκει. Για να το φτιάξει πρέπει να πάρει τη σύμφωνη γνώμη της γγΑ. Κι επειδή ο Χριστοβασίλης δεν τα βρίσκει με τη γγΑ, δεν έχει βρεθεί λύση. Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φτιαχτεί το γήπεδο".

Έμεινε εκεί το θέμα ή υπάρχουν και καταστάσεις που δεν γνωρίζουμε, γιατί δεν δημοσιοποιήθηκαν στον Τύπο;

"Έμαθα για ένα περιστατικό με τον Μπέριο, τον Ακόστα και τον Μαλεζά. Μάλλον για τη φάση που ζήτησε πέναλτι ο ΠΑΣ. Πρέπει κάτι να έγινε στα αποδυτήρια. Κάτι που έλεγε και ο ίδιος ο Χριστοβασίλης, άλλωστε, ήταν πως στην περίπτωση με τον Ίβιτς, είχε λογομαχία και με τον Μίχελ και τον Κωνσταντίνιδη. Ο τελευταίος μάλιστα τον χαρακτήρισε αχάριστο, αυτό ακούστηκε. Επειδή ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει πάρει τον Ζάιρο με τη μορφή δανεισμού και ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μεταγραφές από τον ΠΑΣ".

Από όσα έγιναν γνωστά, ενδιαφέρον υπήρχε και στη συνέντευξη Τύπου;

"Στη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε ο Ίβιτς ποιον εννοεί, για το ποιος είναι ο υπεύθυνος για την κατάσταση του γηπέδου που είπε στη Nova και απέφυγε να τοποθετηθεί. Είπε, απλώς, ότι όλοι τον γνωρίζετε. Επίσης, η συνέντευξη Τύπου άργησε να ξεκινήσει γιατί δεν ερχόταν ο Ίβιτς από τα αποδυτήρια, αν δεν έφευγε ο Χριστοβασίλης! Ήθελε να δει τον Ίβιτς ο Χριστοβασίλης και για να πειστεί να αποχωρήσει από την αίθουσα Τύπου, ήρθε 2 - 3 φορές ο παρατηρητής της Σούπερ Λιγκ και του το ζήτησε. Ήμουν παρών σε αυτό το περιστατικό, όταν ο Χριστοβασίλης είπε στον παρατηρητή πως "ο Κούγιας κάθεται στις συνεντεύξεις Τύπου της Λάρισας και τσακώνεται. Εγώ δεν θα τσακωθώ, απλώς θα σταθώ εδώ". Τελικά τον έπεισε ο παρατηρητής και έφυγε. Βέβαια μαζί με τον Χριστοβασίλη ήταν και η γυναίκα του, η οποία παρέμεινε στην αίθουσα μετά και από την αποχώρηση του συζύγου της. Είχε μάλιστα το κινητό της τηλέφωνο ανοιχτό, προφανώς για να ακούσει τη συνέντευξη Τύπου live ο πρόεδρος".

Υπάρχει κάτι να συμπληρώσουμε από την παρακάμερα του αγώνα;

"Θέλω να πω κάτι: Η πλευρά τού Ίβιτς υποστηρίζει ότι ο Χριστοβασίλης πήγε στα αποδυτήρια, αλλά από το περασμένο καλοκαίρι που έγιναν οι αλλαγές στο Στάδιο λόγω του αγώνα με την Οντ, το γραφείο τού προπονητή τής φιλοξενούμενης ομάδας βρέθηκε σε διαφορετικό σημείο από εκεί που είναι τα αποδυτήρια. Άρα πήγε στο γραφείο του Ίβιτς, όχι στα αποδυτήρια. Εκεί συνάντησε και τον Μίχελ με τον Κωνσταντινίδη".

Το σχόλιό σου για το παιχνίδι;

"Το παιχνίδι ήταν σε μέτριο επίπεδο ποιοτικά. Δεν είχαν πολλές τελικές οι δύο ομάδες, σε κακό αγωνιστικό χώρο, που όμως ήταν σε ελαφρά καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το παιχνίδι της Τετάρτης εναντίον του Πανιωνίου. Μία "ανωμαλία" ήταν ότι παρότι οι δύο ομάδες φοβόντουσαν τον αγωνιστικό χώρο, η ιδιαιτερότητα ήταν πως για μεγάλο διάστημα έπαιξαν στην πλευρά που ήταν παγωμένο. Ο ΠΑΟΚ χωρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες όπως στο παιχνίδι της Τούμπας, ήταν περισσότερο αποτελεσματικός σε μία φάση που κατάφερε ο Λέοβατς και μπήκε στην περιοχή, κοιμήθηκε η άμυνα του ΠΑΣ και κατάφερε και έβαλε το γκολ. Αντίθετα ο ΠΑΣ, που σε προηγούμενα παιχνίδια είχε αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα, έχασε δύο μεγάλες φάσεις με Ακόστα και Μαμπουλού. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μάλλον εσκεμμένα οπισθοχώρησε και έδωσε χώρο στον ΠΑΣ. Ο Πετράκης περνώντας ο χρόνος έκανε διορθωτικές κινήσεις σχετικά γρήγορα για τα δικά του δεδομένα (55΄ και 64΄) αλλά παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν να τον βοηθήσουν. Στο τέλος έκανε ένα ανορθόδοξο: Έβαλε τον Μπέριο σέντερ φορ, ενώ είναι στόπερ βαρύτατο. Γενικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε φάσεις".

Παρακολουθείς πολλά χρόνια τα παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννενα, τι συμβαίνει τελικά με το γήπεδο και μόνιμα τον χειμώνα υπάρχει πρόβλημα;

"Το γήπεδο του ΠΑΣ για πολλά χρόνια είχε πρόβλημα με τις βροχές κ.λπ., κυρίως από τα αποστραγγιστικά. Πριν από δύο χρόνια τα άλλαξαν και βελτιώθηκε η κατάσταση. Όμως η εταιρείας συντήρησης δεν φρόντισε να τα συντηρήσει, με αποτέλεσμα να μην κρατάνε τα νερά και τελικά να επανέλθουμε στην κατάσταση προ 2014. Η πλευρά τού γηπέδου που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα, είναι λόγω παγωνίας γιατί δεν τη βλέπει ο ήλιος. Χθες ήταν κάπως βελτιωμένη η κατάσταση, γιατί δεν είχε βρέξει, αλλά με τα πρώτα τάκλιν δυσκόλεψε πολύ. Πρέπει κάποια στιγμή να δοθεί οριστική λύση, γιατί δεν παίζεται ποδόσφαιρο ποιόητας σε αυτό το γήπεδο και ο ΠΑΣ έχει καλά άκρα και δεν μπορεί να παίξει με αυτό το πρόβλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άναψε φωτιές ο Ίβιτς - Στον αέρα η "κλεισμένη" μεταγραφή του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags