Facebook Pixel Διπλό "χτύπημα" της ΑΕΚ: Μία επιστροφή και το... πολυεργαλείο της Σούπερ Λιγκ - "Σφαγή" με ΠΑΟΚ!
| 2017-02-14 11:45:00

Διπλό "χτύπημα" της ΑΕΚ: Μία επιστροφή και το... πολυεργαλείο της Σούπερ Λιγκ - "Σφαγή" με ΠΑΟΚ!

Διπλό "χτύπημα" της ΑΕΚ: Μία επιστροφή και το... πολυεργαλείο της Σούπερ Λιγκ - "Σφαγή" με ΠΑΟΚ!

Έλληνας παίκτης, με σούπερ εμφανίσεις, ετοιμάζεται το καλοκαίρι να φορέσει πάλι τα κιτρινόμαυρα, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται και ένας πολυθεσίτης άσος που οργιάζει!

Το ματς Ηρακλής-ΑΕΚ ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ανθρώπους της Ένωσης, προκειμένου να τσεκάρουν τον ...έλεγχο προόδου του Άνταμ Τζανετόπουλου.

Βλέπετε, ο 22χρονος αμυντικός δεν υπολογιζόταν (εδώ και πολύ καιρό) και δόθηκε δανεικός στον Γηραιό, ώστε να τον βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του, αλλά και να πάρει ο παίκτης ματς στα πόδια του. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί του Δικεφάλου που πίστευαν ότι έπρεπε να δοθεί ο παίκτης σε άλλη ομάδα, για να μη μείνει στάσιμος.

Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής στον Ηρακλή άρπαξε την ευκαιρία του. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος, στη Θεσσαλονίκη είναι ...τρελαμένοι με τον υψηλόσωμο στόπερ, ο οποίος επί Δέλλα στην Ένωση είχε αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ. Δεν τα πήγαινε καθόλου άσχημα μέχρι να έρθει η τεσσάρα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη πέρσι και να τεθεί στο περιθώριο.

Το θέμα είναι ότι ο παίκτης είναι ταπεινός, αφοσιώθηκε στη δουλειά του και στον Γηραιό δείχνει ότι μπορεί να εξελιχθεί στον παίκτη που ονειρεύονταν (κάποτε) οι ΑΕΚτζήδες. Ο Άνταμ έχει βοηθήσει τον Ηρακλή να πάρει κάποια σημαντικά αποτελέσματα για τη σωτηρία του και έχει κερδίσει συμπάθειες. Πολλοί πιστεύουν δε, ότι είναι αυτός που συμμάζεψε την άμυνα της ομάδας, κάτι που σίγουρα παρατήρησαν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ στο παιχνίδι του Καυταντζογλείου.

Η Ένωση, βέβαια, δεν τσέκαρε μόνο τον Τζανετόπουλο, ο οποίος έχει βάλει τις βάσεις για την επιστροφή το καλοκαίρι στην ομάδα. Εκτός από τον παίκτη της, υπήρχε και άλλος ποδοσφαιριστής που προκάλεσε το ενδιαφέρον των Κιτρινόμαυρων. Ο Ηρακλής, άλλωστε, περνά δύσκολες στιγμές όσον αφορά τα οικονομικά του και στο τέλος της σεζόν δεν αποκλείεται κάποιοι ποδοσφαιριστές του, ιδιαίτερα αυτοί που έχουν μέλλον, να γίνουν υποψήφιοι στόχοι για μεταγραφικά ψώνια.

Αυτός που άρεσε πολύ, λοιπόν, στους ανθρώπους της ΑΕΚ ήταν ο Αλέξανδρος Κούρος. Ο 23χρονος αμυντικός είχε προκαλέσει φοβερές εντυπώσεις στην αρχή του πρωταθλήματος καθώς κατάφερε να παίξει σε τέσσερα παιχνίδια σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις. Έπαιξε αριστερό χαφ, αμυντικός μέσος, κεντρικός αμυντικός, ενώ η φυσική του θέση είναι αριστερός μπακ.

Πρόκειται για έναν παίκτη πολυθεσίτη, που δεν πέρασε απαρατήρητος από τους Κιτρινόμαυρους. Στον αγώνα με την ΑΕΚ έπαιξε αριστερό εξτρέμ. Ο παίκτης-πολυεργαλείο ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις του Ηρακλή, έτρεχε, ήταν διεισδυτικός και έκανε την πρώτη άμυνα. Χάρη στην πίεση του ίδιου προήλθε το 2-1 από τον Λεοζίνιο. Εκείνος εκβίασε τον Μπάρκα σε γκάφα και άνοιξε τις ...ορέξεις στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως δεν παίζουν μόνοι τους.

Μην ξεχνάμε ότι οι μνηστήρες μπορεί να γίνουν πολλοί για τον 23χρονο παίκτη που ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στις Ακαδημίες του Πανιώνιου και πριν ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη, είχε διετή θητεία στον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ που ήδη "τσίμπησε" τον Λάμπρου τον Γενάρη, παραμονεύει για τέτοιες περιπτώσεις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags