Facebook Pixel Σκάνε μεταγραφές στην ΑΕΚ - "Έκλεισε" φορ-θωρηκτό - Ψήνεται πώληση-θαύμα βασικού αμυντικού!
| 2017-04-10 20:45:00

Σκάνε μεταγραφές στην ΑΕΚ - "Έκλεισε" φορ-θωρηκτό - Ψήνεται πώληση-θαύμα βασικού αμυντικού!

Σκάνε μεταγραφές στην ΑΕΚ - "Έκλεισε" φορ-θωρηκτό - Ψήνεται πώληση-θαύμα βασικού αμυντικού!

Τρέχουν από τώρα οι μεταγραφικές εξελίξεις στην Ένωση ενόψει καλοκαιριού. Ποια είναι η απόφαση έκπληξη και ποιοι βλέπουν την έξοδο; Έρχεται και τρελή πώληση!

Τι κι αν απέχουμε ακόμα αρκετά για το τέλος της σεζόν, με την ΑΕΚ να έχει μπροστά της πολλά κρίσιμα παιχνίδια, ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν φαίνεται πως προχωράρει με γοργούς ρυθμούς.

Ήδη, λοιπόν, στην Ένωση έχουν αποφασίσει να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος και χθες απέναντι στην Κέρκυρα ήταν εκπληκτικός. Ο παίκτης πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο δεύτερο γύρο και με το σπαθί του κερδίζει την παραμονή του στην ομάδα για την επόμενη χρονιά.

Την ίδια στιγμή που το μέλλον των Αλμέιδα-Αραβίδη παραμένει αβέβαιο και η περίπτωση του Αραούχο παρουσιάζει πολλές δυσκολίες, ο Τσέχος φορ είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός σίγουρος φορ για του χρόνου. Μπορεί να μην πρόκειται για ένα λαμπερό όνομα, ωστόσο είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης, ικανός στο ψηλό παιχνίδι, που έχει την αίσθηση του γκολ. Αυτά τα στοιχεία εκτιμούν στην Ένωση και είναι έτοιμοι να τον "δέσουν" στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα, ακούγεται ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Ντίντακ από την Τουρκία. Δύο ομάδες από τη γείτονα χώρα παρακολουθούν τον Ισπανό μπακ (ήταν στο ΟΑΚΑ και την Κυριακή στο παιχνίδι με την Κέρκυρα) και όπως αναφέρουν πληροφορίες του SportDog είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Μία ανέλπιστη εξέλιξη, βεβαίως, που μάλλον χαροποιεί ιδιαίτερως τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι μόνο ικανοποιημένοι δεν μπορεί να είναι από τη φετινή παρουσία του συγκεκριμένου παίκτη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags