Facebook Pixel Γι' αυτό αργεί του Μαρτίνς - Τι μεγάλο ετοιμάζουν στο Λιμάνι - Έρχεται "πακέτο" μαζί με τον Πορτογάλο
| 2017-06-01 22:30:00

Γι' αυτό αργεί του Μαρτίνς - Τι μεγάλο ετοιμάζουν στο Λιμάνι - Έρχεται "πακέτο" μαζί με τον Πορτογάλο

Γι' αυτό αργεί του Μαρτίνς - Τι μεγάλο ετοιμάζουν στο Λιμάνι - Έρχεται "πακέτο" μαζί με τον Πορτογάλο

Τι συμβαίνει με το θέμα του νέου προπονητή στο Λιμάνι; Γιατί καθυστερεί του Μαρτίνς; Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα και τι ετοιμάζουν οι "ερυθρόλευκοι"!

Το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία, αφού οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρει τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Πέδρο Μαρτίνς, τον οποίο ψάχνουν έναν τρόπο να πάρουν από τη Γκιμαράες και να τον φέρουν στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πρέπει να πληρώσουν τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του 48χρονου, η οποία πάντως δεν ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ, όπως γράφουν οι Πορτογάλοι, αλλά σε μικρότερο ποσό. Οι διοικούντες των Πειραιωτών, ωστόσο, προσπαθούν να την χαμηλώσουν κι άλλο εξετάζοντας ορισμένους «συμψηφιστικούς» τρόπους.

Για παράδειγμα, ένας από τα σχέδια πάνω στα οποία λέγεται ότι δουλεύουν οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι να παραχωρήσουν κάποιον από τους δανεικούς τους στη Γκιμαράες προκειμένου να πετύχουν τη μείωση του ποσού που θα χρειαστεί να καταβάλλουν. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ανακοινώσουν και κάποια μεταγραφή της αρεσκείας του Μαρτίνς ώστε να τον δελεάσουν.

Άλλωστε, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποιο άλλο όνομα που να «παίζει» για τον Ολυμπιακό, πέρα από αυτό του Πορτογάλου. Μοναδική εξαίρεση ίσως αποτελεί ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος όμως έχει ξεκάθαρα μειονεκτήματα ως περίπτωση, ενώ δεν υπάρχει τίποτα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ουσιαστικά η σύνδεσή του ονόματός του με τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί παιχνίδι ορισμένων μάνατζερ.

Οι εξελίξεις με τον Μαρτίνς (ή όποιον άλλον προκύψει) αναμένεται να αποτελέσουν κομμάτι ενός «πακέτου ανακοινώσεων» που έρχεται, όπως λένε στον Ολυμπιακό. Σε αυτό πιθανότατα θα περιλαμβάνονται το όνομα του νέου τεχνικού, η επιστροφή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς που θα αναλάβει πόστο στην ομάδα, καθώς και οι αναμενόμενες αλλαγές στο οργανόγραμμα με τους νέους ρόλους ή «μετακομίσεις» για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ως μέρος του «πακέτου» θα ανακοινωθούν οι δανεικοί που επιστρέφουν, ποιοι από αυτούς θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν εκ νέου (ίσως με προορισμό τη Γκιμαράες, όπως αναφέραμε παραπάνω) και ενδεχομένως 1-2 μεταγραφές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags