Facebook Pixel Απίστευτο ξέσπασμα Αντωνιάδη για Βαρδινογιάννη: "Ποιος είσαι εσύ που..." - Τι λέει στους Ολυμπιακούς
| 2017-07-27 11:45:00

Απίστευτο ξέσπασμα Αντωνιάδη για Βαρδινογιάννη: "Ποιος είσαι εσύ που..." - Τι λέει στους Ολυμπιακούς

του Γιώργου Κτενά
Απίστευτο ξέσπασμα Αντωνιάδη για Βαρδινογιάννη: "Ποιος είσαι εσύ που..." - Τι λέει στους Ολυμπιακούς

Ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού αναφέρθηκε στις φήμες επιστροφής της οικογένειας στους "πράσινους" και... εξερράγη! Γιατί "τα έχωσε" και τι λένε οι δικές του πληροφορίες;

Την άποψη ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν πρόκειται να επιστρέψει άμεσα στον Παναθηναϊκό εξέφρασε μέσω του sportdog.gr ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού έβριζε στο γήπεδο την οικογένεια, γεγονός που έχει στεναχωρήσει τα μέλη της, ενώ μας μίλησε και για το σημερινό παιχνίδι με την Γκαμπάλα, αλλά και για τις μεταγραφές του "τριφυλλιού".

"Με την Γκαμπάλα είχαμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα πριν από 3 χρόνια. Φρονώ να έγινε μάθημα στον Παναθηναϊκό εκείνο το στραβοπάτημα, γιατί και τότε δεν δείχναμε να τους υπολογίζουμε. Αλλά ένας παίκτης τους μας έβαλε δύο γκολ, έναν είχαν και τον αφήσαμε να σκοράρει. Χρειάζεται προσοχή, λοιπόν, ειδικά από τη στιγμή που δεν μπορούμε να κρίνουμε τη δική μας ομάδα ακόμα", είπε αρχικά στο sportdog.gr ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την εικόνα που έχει σχηματίσει από την περίοδο της προετοιμασίας και το φιλικό με την Άλκμααρ:

"Μου άρεσε πολύ η λειτουργία τής άμυνας στο παιχνίδι εναντίον της Άλκμααρ, αλλά στην επίθεση είχαμε προβλήματα στη διαδικασία δημιουργίας φάσεων. Φρονώ ότι πρέπει να πάρουμε έναν αντι-Μπεργκ άμεσα. Αμυντικά λειτουργεί καλά η ομάδα, αλλά επιθετικά έχουμε πρόβλημα δημιουργίας αυτή την περίοδο".

Από τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, καλύτερη εικόνα έχουμε για τον Άλτμαν. Εσάς ποια είναι η άποψή σας;

"Σε δύο παιχνίδια πέτυχε δύο γκολ, κάτι που θεωρώ ότι είναι θετικό στοιχείο. Φαίνεται λίγο αργός για την ώρα, αλλά μπορεί να είναι ο σωματότυπός του έτσι και σε έναν μήνα να λυθεί και να τρέχει γρηγορότερα. Θα τον δούμε, είναι λίγο νωρίς ακόμα. Είναι θετικό, πάντως, το γεγονός ότι σκοράρει".

Βάλατε σαν κεντρικό ζήτημα το θέμα της απόκτησης επιθετικού, αλλά το θέμα καθυστερεί γιατί δεν υπάρχουν κεφάλαια και η επιλογή που θα γίνει πρέπει να είναι ιδανική.

"Σίγουρα πρέπει να είναι πολύ προσκεκτικοί σε αυτή την επιλογή, για τον λόγο που αναφέρεις. Αλλά θεωρώ ότι τον επιθετικό έπρεπε να τον είχε μαζί του στην προετοιμασία ο Ουζουνίδης. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Λουτσιάνο, δεν τον έχω δει, αλλά διαβάζω τα καλά λόγια που γράφουν. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού εντοπίζεται στο ποιος θα είναι ο σκόρερ της ομάδας, εκείνος που θα έχει 15 γκολ κάθε σεζόν και θα τον φοβούνται οι αντίπαλοι".

"Ποιος είσαι εσύ που βρίζεις;"

Σε μια εποχή που τα οικονομικά του Παναθηναϊκού δεν είναι καλά, η συνεργασία Αλαφούζου-Βαρδινογιάννη σε επιχειρηματικό επίπεδο, αναμένεται να φέρει 10 εκ. ευρώ στον σύλλογο. Πιστεύετε ότι υπάρχει προοπτική επανδραστηριοποίησης της οικογένειας Βαρδινογιάννη;

"Δεν το βλέπω στο άμεσο μέλλον να επιστρέφουν οι Βαρδινογιάννηδες στον Παναθηναϊκό. Από ό,τι διαρρέουν από την οικογένεια, έχουν στεναχωρηθεί με όσα συνέβησαν τόσα χρόνια και δικαιολογημένα. Δεν είναι δυνατόν να βρίζουν μια ολόκληρη οικογένεια οι οπαδοί, αν θέλεις να εκτονωθείς βρίσε τον πρόεδρο όχι την οικογένεια κάποιου. Η κύρια Μαριάννα ευεργετεί τον κόσμο, ο κύριος Βαρδής είναι οικονομικός και κοινωνικός κολοσσός, ποιος είσαι εσύ 18χρονε που τους βρίζεις και με ποιο δικαίωμα το κάνεις στο κάτω-κάτω;".

"Συλλυπητήρια στους Ολυμπιακούς"

Στο τέλος της κουβέντας μας, ο κύριος Αντωνιάδης αναφέρθηκε στην απώλεια του Θανάση Μπέμπη και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς την οικογένειά του και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: "Είμαι εκτός Αθηνών, δυστυχώς και δεν μπορώ να παρεβρεθώ στην κηδεία του. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, παρότι δεν ήταν δική μου γενιά και δεν τον πρόλαβα στα γήπεδα. Παρόλα αυτά γνωριζόμασταν, ήξερα ότι ήταν πειραχτήρι κ.λπ."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags