Facebook Pixel "Ξηλώθηκε" ο Μελισσανίδης για τον παικταρά - Πόσα "έσκασε" για να... τρελάνει τους οπαδούς της Ένωσης
| 2017-09-01 10:30:00

"Ξηλώθηκε" ο Μελισσανίδης για τον παικταρά - Πόσα "έσκασε" για να... τρελάνει τους οπαδούς της Ένωσης

"Ξηλώθηκε" ο Μελισσανίδης για τον παικταρά - Πόσα "έσκασε" για να... τρελάνει τους οπαδούς της Ένωσης

Ο ηγέτης της ΑΕΚ έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να κάνει το χατίρι στους φιλάθλους του συλλόγου και να φέρει έναν επιθετικό που δεδομένα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα...

Μπορεί η ΑΕΚ να μην απέκτησε τελικά στόπερ, μία μεταγραφή που κυνήγησε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο κατάφερε να φέρει πίσω τον Σέρχιο Αραούχο, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς.

Βέβαια, η Ένωση δεν κατόρθωσε να αγοράσει τελικά τα δικαιώματα του Αργεντινού άσου, αλλά τουλάχιστον μπόρεσε να τον αποκτήσει ως δανεικό, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, κάτι που, φυσικά, της δίνει πολλές πιθανότητες για να κάνει το deal της αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, έχοντας ως μεγάλο σύμμαχο τον ίδιο τον παίκτη.

Πάντως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, προκειμένου να κλείσει το deal του δανεισμού, αναγκάστηκε να βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη, μιας και οι Ισπανοί αποδείχθηκαν σκληροί διαπραγματευτές και λίγο έλειψε να "χαλάσουν" την τελευταία στιγμή τη μεταγραφή με τις απαιτήσεις τους.

Όπως αναφέρουν, λοιπόν, οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Τίγρης πρόσφερε στη Λας Πάλμας, μόνο για τον δανεισμό του παίκτη, το γνωστό loan fee δηλαδή, ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ. Πρόκειται δεδομένα για πολλά χρήματα, μιας και σε αυτά τα λεφτά δεν περιλαμβάνονται οι αποδοχές του παίκτη (συν 700.000 ευρώ), που επίσης θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την Ένωση.

Μπορεί, λοιπόν, η ΑΕΚ να μην μπόρεσε να αποκτήσει δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, όπως αρχικά προσπάθησε προσφέροντας χρήματα ακόμα και για το 50% του παίκτη, ωστόσο πέτυχε τελικά τον δανεισμό του Αργεντινού, δίνοντας επίσης ένα σημαντικό ποσό, για έναν παίκτη που η ομάδα του δεν υπολόγιζε.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags